Vizita.si
image (28)

Novice

Hči legendarnega športnika navdušila svet

L.E.
28. 06. 2013 14.49
33

Na sanjskih plažah karibskega Barbadosa je s svojo postavo navdušila hči legendarnega kanadskega hokejista Wayna Gretzkyja. Paulina je pokazala prav neverjetno raven trebuh.

Paulina Gretzky je najbolj znana kot hči slavnega športnika Wayna Gretzkyja, sicer pa sama skuša prodreti v svet hollywoodskega glamurja. Nadobudna igralka medijev sicer še ne polni s hvalami svojih igralskih talentov, zato pa se je znašla na vseh naslovnicah, ko se je nedavno na počitnicah preoblekla v kopalke. 24-letnica je svoj prosti čas s partnerjem preživljala na plažah karibskega otoka Barbados, tako pa je vsem pokazala tudi, da čez celo leto zagotovo prav nič lenari, temveč med drugim brez dvoma vsaj malo tudi telovadi.

Tako raven trebuh je težko doseči brez nekaj truda. Potrebno se je redno gibati, in sicer zato, da pokurimo odvečno maščobo. Poleg tega je priporočljivo, da vsak dan ne zaužijemo več hrane, kot je naše telo potrebuje. Odvečne zaloge bo to namreč shranilo v obliki maščobnih blazinic. Če bo vaš energijski vnos vsak dan ravno pravšnji, boste ostajali vitki in zdravi brez kakršnih koli težav. Mnogi redno izvedejo le kopico trebušnjakov, ne držijo pa se nasvetov, da je potrebno redno gibanje in pravilno prehranjevanje. V tem primeru se zgodi, da so njihove mišice povsem utrjene, vendar pa se izpod maščobnih naslag niti ne vidijo. Rezultati bodo opazni samo, če se boste na sploh držali pravil zdravega stila življenja.

Še več nasvetov, kako do bolj ravnega trebuha, si poglejte tukaj.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602