Vizita.si
Igralka, ki se je med nosečnostjo zredila za kar 32 kilogramov, ima spet povsem raven trebuh.

Novice

Izgubila 32 kilogramov in pridobila zavidljiv trebušček

L.E.
07. 05. 2013 15.27
1

Če bi videli samo zadnjo fotografijo Kate Hudson, si ne bi nikoli mislili, da je rodila dva otroka, še manj, da se je po vsaki nosečnosti borila z odvečnimi kilogrami. Nazadnje je tehtala kar 84 kilogramov.

Igralka, ki se je med nosečnostjo zredila za kar 32 kilogramov, ima spet povsem raven trebuh.
Igralka, ki se je med nosečnostjo zredila za kar 32 kilogramov, ima spet povsem raven trebuh.FOTO: Fame

Kate Hudson je nedavno pokazala, da se lahko pohvali s popolnim trebuščkom. Toda če ste pomislili, da je imela vedno takšnega, se motite. Igralka se je kar dvakrat borila z veliko odvečnimi kilogrami, ki se jih kar ni mogla znebiti.

Kar 32 kilogramov preveč

Ko je pred dvema letoma rodila svojega drugega sinčka, je odkrila, da se je med nosečnostjo zredila za kar 32 kilogramov. To je kar 20 kilogramov več, kot jih nosečnicam priporočajo strokovnjaki, na koncu je tehtala kar 84 kilogramov. Zaradi tega ni prav nič nenavadno, da se odvečnih kilogramov po porodu ni in ni mogla znebiti. Vendar je očitno, da se v usodo ni vdala. Predvsem se je posvetila telovadbi. “Redno bi delala od 45 do 55 minut kardia in eno uro pilatesa,“ je povedala časopisu Star. “Tako bi vadila tudi po vsak dan.“

Težko se upre materini kuhinji

Natančno tudi ve, zakaj se je med nosečnostjo kar dvakrat preveč zredila. Ni se namreč mogla upreti pretiravanju s hrano, predvsem s sladoledom. Sicer se poskuša prehranjevati čim bolj zdravo, toda kot pravi sama, ni bila rojena v družini, kjer bi to močno spodbujali. “Nisem nekdo, ki se lahko drži diete. Za to sem bila rojena v napačni družini, saj moja mati (igralka Goldie Hawn) vedno pripravlja kakšne dobrote, ki se jim je nemogoče upreti. Najraje imam piškotke z vanilijevo kremo in marmelado.“ Da bi si lahko privoščila kakšen posladek več, kadar ni noseča, zato pazi, da redno telovadi, čeprav v telovadnici ni ravno vsak dan, kot se je to zgodilo po obeh porodih.

Uspelo ji je s pilatesom

Kate vadi z osebno trenerko Nicole Stuart, ki je za revijo Shape razkrila, kako skrbita za postavo slavne igralke. “Trikrat tedensko imava po eno uro pilatesa. Pilates je odličen način vadbe, ker utrdi vaš center telesa, mišice spodnjega dela trupa, od medeničnih do trebušnih in hrbtnih. Ne utrdi torej le sprednjega dela, temveč tudi stranskega in zadnjega. Vse nekako povleče skupaj.“ To pa še ni vse. “Pilates kombinirava s kardio vadbo. Pred pilatesom recimo pretečeva kakšen kilometer in pol. Včasih namesto pilatesa delava tudi jogo, tek pa zamenjava s kolesarjenjem.“ Je tako torej mogoče imeti takšen trebušček, četudi se tolikokrat ne morete upreti sladicam svoje matere?

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602