Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte, kaj jih je zmotilo

S.P.
18. 06. 2013 15.40
4

Tarča zlobnih jezikov je v minulem tednu postala tudi ameriška pevka Adrienne Bailon, ki so jo ti obtožili, da je videti vse bolj umetna. Ker se je v javnosti pojavila nekoliko bolj zabuhlega obraza, so ji namreč začeli očitati, da se je zredila, ali pa zatekla k uporabi botoksa. So govorice pretirane?

Ko se priljubljena ameriška pevka, igralka in zvezda resničnostnih šovov Adrienne Bailon, najbolj poznana kot članica Diesneyjeve dekliške skupine The Cheetah Girls, pojavi v javnosti, so ponavadi vse oči uprte v njeno zavidanja vredno postavo. Vendar pa si paparaci niso mogli kaj, da tokrat ne bi najprej opazili njenega nekoliko zabuhlega obraza, ki je po mnenju mnogih prevzel precej umetno podobo, poroča britanski tabloid Daily Mail.

Po spletu so namreč zaokrožile fotografije iz 10. obletnice popularnega kluba 40/40 Club, ki se ga je v ponedeljek v New Yorku udeležila tudi Bailonova, ki je s svojo pojavo sprožila naslednje govorice: “Njen obraz je sicer prepoznaven, a hkrati popolnoma drugačen, kot ponavadi. Vemo, da lahko za to poskrbijo razna ličila, pa vendar so paparaci na sceni namignili tudi na nekaj drugih morebitnih vzrokov za spremembo.“ Medtem ko je nasmejano pozirala naj bi jo začeli spraševati, ali je pridobila nekaj odvečnih kilogramov ali pa je uporabila botoks, ki je napolnil njena lica, na kar pa 29-letnica vse do danes še ni odgovorila. Že prej omenjeni medij kljub temu nadaljuje takole: “Priznati moramo, da je njena koža res nekoliko pretirano napeta in zategnjena, kar ni videti najbolj naravno. Njena lica in ustnice so polni, pogled odprt, čelo pa tako napeto, da je bila praktično ves čas videti, kot da bi bila zelo presenečena.“ Kaj se je zgodilo in če tuji mediji zgolj pretiravajo, ve le ona sama, ker pa še vedno spretno molči, pa zaenkrat ostaja le pri zlobnih opazkah.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602