Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetno, kako dobro je videti tako kmalu po porodu!

S.P.
06. 05. 2013 15.38
2

Ameriška televizijska osebnost Holly Madison je znova v središču pozornosti. Šele šest tednov po rojstvu svoje prve hčerke je namreč v kopalkah osupnila s postavo, ki je znova vitka in utrjena, razkrila pa je celo pretkan trik, ki je pripomogel k takojšnjim rezultatom.

Rumene strani je znova začela polniti ameriška televizijska osebnost in fotomodel Holly Madison, ki se je v svet slave prebila z resničnostnim šovom The Girls Next Door, v katerem se je predstavila kot ena od deklet Hugha Hefnerja, ustanovitelja najpopularnejše moške revije Playboy. Čeprav za razliko od preostalih nikoli ni postala zajčica, pa se je lahko kljub temu vedno pohvalila z zavidljivimi oblinami, ki ji jih je upravičeno zavidalo marsikatero dekle. In sodeč po zadnjih fotografijah, se to niti danes, le nekaj tednov po rojstvu svoje prve hčerke Rainbow, ni kaj dosti spremenilo.

33-letnica je namreč v soboto osupnila v Las Vegasu, kjer je smuknila v kopalke ter javnosti ob bazenu razkrila svojo brezhibno (poporodno) postavo, ki je bila, pričakovano, znova v središču pozornosti. “Kdo bi si mislil, da je od poroda minilo pičlih šest tednov oziroma le nekaj več kot mesec dni, njeno telo pa je spet zasijalo v svoji stari luči,“ je svoje navdušenje nad spremembo zapisal tudi britanski tabloid Daily Mail. “Roke in stegna so sicer tudi med nosečnostjo ostala vitka ter čvrsta, se je pa precej zredila v predel obraza, pasu in trebuha, kar se sicer še vedno malo pozna. Vendar pa moramo kljub temu priznati, da je njen mišičast trebušček znova pregrešno lep in glede na okoliščine izklesan še bolje, kot bi lahko pričakovali,“ so še dodali.

Med nosečnostjo se je Holly držala posebne diete, med katero je jedla predvsem listnato zelenjavo (solato), vmes je seveda tudi veliko telovadila, pomagala pa si je tudi s kakšnim prebrisanim trikom, ki je pripomogel k zagotovitvi čimprejšnjih rezultatov. Posluževala naj bi se enake metode kot mlada mamica Jessica Alba, ki je več mesecev nosila kar dva močno oprijeta steznika, ki sta problematične dele dobesedno prisilila v čimprejšnje (pre)oblikovanje telesa. “Pripomočka sem kupila, da moja boka ne bi ostala preveč razširjena, nekoliko pa sta mi pomagala tudi pri ohlapni in odvečni koži, ki se je v teh devetih mesecih lepo nabrala,“ je povedala za Celebuzz blog. “Med nosečnostjo sem se zredila za 20 kilogramov in ker si prizadevam, da bi težo izgubljala zdravo in počasi, si moram pač pomagati še kako drugače. To početje ni nevarno, je pa zelo učinkovito, kar me je popolnoma navdušilo."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602