Vizita.si
image (28)

Novice

Dva meseca po porodu razkrila neverjeten trebuh

L.E.
15. 02. 2013 10.15
13

Gisele Bundchen je samo dva meseca po porodu razkrila neverjetno raven trebušček. Takšnega telesa nima niti marsikatera ženska, ki sploh ni bila noseča. Odkrijte njeno skrivnost.

32-letna Gisele Bundchen je rodila pred dvema mesecema, vendar tega verjetno ne bi vedel nihče, če je ne bi poznal in bi le videl njene nedavne fotografije. S svojo družino je obiskala Havaje in se na plaži brezskrbno preoblekla v kopalke. Na svoje telo je vsekakor lahko res ponosna, so v en glas povedali prav vsi mediji. Kaj je njena skrivnost?

Razkrila jo je že po tem, ko je rodila svojega prvega otroka, sina Benjamina, ki danes šteje tri leta. Takrat je za revijo Vogue povedala, da je tako kot vedno redno telovadila tudi med nosečnostjo. "Kung fu sem nehala trenirati šele dva tedna pred Benjaminovim rojstvom, poleg tega sem trikrat tedensko vadila še jogo," je dejala. Gisele je poleg tega velika zagovornica zdrave prehrane. "Ko moj sin na krožnik dobi brokoli, misli, da je sladica," se smeje. Za svojega pastorka je za njegov rojstni dan pripravila torto iz kakava v prahu, kokosovega olja in datljev. "Vse skupaj sem vrgla v mešalnik, tega vklopila in rezultat je bil zelo okusen," pravi. Prizna, da si včasih le privošči kakšen sladoled ali nekaj koščkov čokolade, zato pa skoraj nikoli ne spije niti kozarca vina ali šampanjca. "Moj mož alkohola ne pije, sama pa si kozarca vina pač ne bom privoščila," pojasnjuje.

Toda to je dejansko edini način, da se med nosečnostjo ne zredite preveč. "Pazila sem, kako sem se prehranjevala, tako da sem pridobila samo 13 kilogramov." To je tudi tista zdrava pridobitev teže, saj gre praktično samo za težo ploda in plodovnice, ne pa tudi za težo, ki se prerazporedi v maščobne obloge. Če se med nosečnostjo ne zredite več, kot je potrebno, predvsem pa če živite zdravo, ne boste imeli tako kot Gisele nikakršnih težav s hujšanjem. "Mislim, da si preveč žensk, ko zanosijo, dovoli, da postanejo pravi smetnjaki," je kritična manekenka. Meni, da je vsaj v tem obdobju treba biti previdnejši. Je pa verjetno velika težava, da veliko ljudi v sebi težko najde toliko moči, da vsak dan ohranijo tolikšno disciplino. Je pa veliko lažje, če počasi poskušate svoje življenje spremeniti v povsem zdravo. Vse namreč lahko postane navada.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602