Vizita.si
image (28)

Novice

Se je spomnite? Poglejte jo danes!

K.P.
04. 08. 2012 07.51
13

Nedavno je svet šokirala fotografija pretirano zagorele Patricie Krentcil, ki je v solarij odpeljala tudi svojo 5-letno hčer. Za svoje dejanje se je zagovarjala na sodišču, od takrat pa se je solarijem odpovedala. Vas zanima, kakšna je danes?

44-letna Patricia Krentcil se je zaradi svoje odvisnosti od solarija morala zagovarjati na sodišču, saj naj bi v solarij dovolila tudi svoji takrat komaj 5-letni hčeri Anni. Patricia je trdila, da je bila Anna le v isti sobi in pod solarijem ni ležala, a v njene izjave so vsi dvomili zaradi opeklin, ki jih je prva opazila Annina učiteljica. Od incidenta dalje se Patricia solarijem izogiba, svoj novi videz, na katerega je dobila le pozitivne odzive, pa je razkrila v reviji In Touch.

Medtem ko drugi trdijo, da je z naravno poltjo videti veliko bolj naravno in mladostno, pa sama komentira: "Počutim se čudno in bledo." Pravi, da solarijev ni opustila z lahkoto in da je tu in tam še vedno nanesla samoporjavitveni sprej ali kremo. "Zdravnik mi je svetoval, naj neham hoditi v solarije, vendar ga nisem poslušala. Všeč mi je moj videz, kot da bi pravkar prišla s počitnic,“ pojasnjuje Patricia, ki je sončenje vzljubila že kot najstnica. Na vprašanja, kako komentira obtožbe, da naj bi v solarij odpeljala tudi svojo hčerko, odgovarja: "Tega ne bi storila nikoli. Spremljala me je, a nisem ji dovolila sončenja. Medtem ko sem se sončila, se je ona v kabini igrala z barbikami."

Na splošno je znano, kako slabo vpliva na kožo sončenje v solariju, zavoljo škodljivih vplivov pa je uporaba solarija zlasti odsvetovana otrokom in mladostnikom do 16 let. Mnogo ljudi meni, da je Patricia brez umetne temne polti videti veliko bolj sveže, kar pa ni presenetljivo, saj intenzivno UV-sevanje v solariju povzroča zgodnejše staranje. Ali se bo Patricia v prihodnosti uspešno uprla skušnjavi ali ne, bo pokazal čas, vsekakor pa bi s tem naredila veliko uslugo zdravju svoje kože.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587