Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetno, koliko je shujšala

L.E.
20. 06. 2013 10.00
6

Christina Aguilera je na odru navdušila tudi s svojo novo, veliko bolj vitko postavo. Preberite si, kako naj bi v zadnjih nekaj mesecih izgubila kar devet kilogramov.

Razlika je bila še kako očitna. Ko je Christina Aguilera zapela v finalu ameriškega resničnostnega šova The Voice, je bilo dobro vidno, da je močno shujšala. Nekdaj izjemno vitka pevka se je nekaj časa ubadala z močno prekomerno težo, zaradi katere se je čedalje večji del javnosti bolj ukvarjal z njenim videzom kot s talentom. Sedaj se je to odločila spremeniti.

Vir ameriškega časopisa US Weekly trdi, da se je Christina odločila izgubiti vso odvečno težo ravno zaradi tega, ker jo je toliko kritik na račun njenega videza močno prizadelo. "Ljudje so kar naprej razpravljali o njeni teži in to jo je spravljalo v depresijo," je dejal. "Zaradi toliko kritik se ni počutila dobro." Sama se je v javnosti sicer vedno branila, da si je z več oblinami veliko bolj všeč. "Moja težava je bila vedno, da sem bila presuha, zato sem si sedaj, ko imam zadnjico, veliko bolj všeč. Raje pokažem tudi dekolte," je novinarjem US Weekly povedala takrat. "Mislim, da je skrivnost privlačnosti samo v tem, da se v svojem telesu počutiš dobro. Takrat zasije tvoja samozavest."

Kljub temu se je odločila shujšati, kar ji je tudi uspelo. V zadnjih nekaj mesecih naj bi izgubila kar devet kilogramov. Potem ko je imela še lanskega novembra, ko se je udeležila podelitve nagrad za dosežke v ameriški glasbi, veliko preveč kilogramov, se je za tem pridružila programu, ki pomaga topiti odvečno težo tako, da posamezniku pripravi vse njegove dnevne obroke. To pomeni, da omejijo količino hrane, ki jo na dan lahko pojedo. Živila, ki jih izbirajo, so zdrava in sveža. Gre predvsem za zelenjavo, pusto mesto, stročnice in polnozrnata žita pa tudi za semena, oreške in sadje. Zdrava so tudi vsa olja.

Takšno prehranjevanje je pustilo svoje posledice in Christina se je lahko na odru spet oblekla v zelo tesna oblačila. 32-letnica naj bi sicer največ kilogramov pridobila zaradi stresa ob ločitvi od moža. Takrat naj bi svojo žalost utapljala v hrani; bolj burno naj bi postalo tudi njeno nočno življenje. Ker popivanje pomeni izredno visok energijski vnos, so se maščobne blazinice čedalje hitreje nabirale in zvezdnica še sama ni vedela, kdaj se je njena postava povsem spremenila. A sedaj je očitno spet na dobri poti. Bolj vitka postava namreč pomeni tudi, da bo imela kasneje v življenju veliko manjše tveganje, da jo presenetijo mnoge nevarne kronične bolezni.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602