Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetno! Preživel je padec iz desetega nadstropja

K.B.
15. 06. 2011 12.00
2

Na Kitajskem je starejši moški padel iz desetega nadstropja, medtem ko je čistil okna svojega stanovanja. Srečnež je padec preživel in utrpel le nekaj manjših prask.

Reševalce je poklical neki moški, ko je ves presenečen ugotovil, da njegov sosed binglja z kovinskega ogrodja pred njegovim oknom v osmem nadstropju. Nanj se je ujel starejši moški, ki je čistil okna svojega stanovanja in po nesreči padel skozi okno. Padel je dve nadstropji niže in se tam ujel na kovinsko ogrodje, ki se ga je držal z obema rokama in nogo obrnjen z glavo navzdol.

Reševalci so takoj prihiteli na kraj dogodka in se z vrvjo spustili do starejšega gospoda, da bi ga rešili. Ko ga je reševalec močno prijel, ga je moral še nekaj trenutkov prepričevati, naj izpusti kovinsko ogrodje, da ga povleče navzgor. Ko ga je izpustil, so ga takoj zvlekli na varno, nato pa ga hitro prepeljali v bližnjo bolnišnico. Tam so zdravniki začudeno ugotovili, da je srečnež utrpel le nekaj manjših prask, seveda pa je bil še vedno v šoku. 
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587