Vizita.si
image (28)

Novice

Nevesta partnerja tragično izgubila še drugič

L.E.
06. 03. 2013 09.58
18

31-letna Karen na svojo veliko žalost postaja prepričana, da je nekako ukleta. Samo štiri mesece po poroki je namreč njen mož nepričakovano umrl zaradi enakega napada kot prej njen dolgoletni partner.

Karen Matthews je bila poročena šele štiri mesece, ko se je nekega večera zgodila nepredstavljiva nesreča. Njen mož Ryan Matthews se je v dnevni sobi ravno zabaval z igranjem računalniške igrice, medtem ko je sama skočila pod prho. Ko mu je nekaj zavpila iz zgornjega nadstropja, nenadoma ni dobila odgovora, toda mislila si je, da je mogoče na kavču zadremal ali skočil ven. Toda ko se je vrnila v dnevni prostor, jo je čakalo grozljivo presenečenje. Ryan je ležal brez znakov življenja. Angležinja iz Bristola je bila zgrožena. Toda najhuje je, da se ji kaj takega ni zgodilo prvič.

Karen je bila pred tem šest let skupaj z nogometašem Jamesom Greyem, ki je imel samo 24 let, ko je pred devetimi leti nepričakovano umrl na povsem enak način. 31-letnica, ki je po takšnem šoku mislila, da je končno spet našla srečo, zdaj obupava, da je verjetno ukleta. “Mislim, da sem najbolj nesrečna ženska na svetu,“ je povedala britanskemu časopisu Daily Mail. “Zagotovo se počutim, kot bi bila ukleta. Še vedno ne morem verjeti. Zdi se mi, kot da to ne more biti resnično življenje. Zdi se noro. Zdi se neverjetno, da bi se mi kaj takega zgodilo dvakrat.“ Življenja obeh njenih partnerjev sta ugasnila zaradi srčnega napada. Ta pa je bil posledica prirojene srčne napake – hipertrofije levega prekata oziroma povečanja mišičnega tkiva, ki sestavlja organ, ki s krvjo oskrbuje vse dele telesa.

Vse skupaj se ji zdi še toliko bolj neverjetno, ker sta bila oba njena partnerja navdušena športnika, ki sta živela zelo zdravo. Medtem ko je bil James nogometaš, je Ryan pogosto kolesaril ter redno obiskoval telovadnico. “Bil je v dobri kondiciji, zdel se je zdrav, pridno je delal, zato se mi še vedno zdi, da vse skupaj ni mogoče,“ pravi Karen. Smrt obeh ni šokirala le nje, temveč vse, ki so ju poznali. “Tudi tisti usodni večer se je zdel povsem normalen. Pojedel je svojo in večino moje večerje,“ se spominja. “Ko sem končala s prhanjem, sem mu zaklicala, da je kopalnica prosta, vendar nisem dobila odgovora. Ko sem stopila v dnevni prostor, ni kazal znakov življenja, in ko sem poklicala reševalce, sem bila že povsem histerična.“ Oživiti ga je poskušala tudi sama, vendar to ni uspelo niti njej niti zdravnikom. Še enkrat se je morala sprijazniti z ogromno izgubo. “Tako zelo ga pogrešam,“ pravi. “Hiša se zdi tako tiha.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 623