Vizita.si
ginekološki pregled

Novice

Pri ginekološkem pregledu doživlja orgazme

Ni.J.
18. 12. 2009 10.05
2

Med pregledom pri ginekologu je ženska v manj kot dveh minutah doživela dva orgazma, zdaj pa zaradi neprofesionalnosti in spolnega nadlegovanja toži svojega ginekologa.

Ginekolog je Bibi Giles ob prisotnosti sestre kar dvakrat pripravil do orgazma, ona pa ga zdaj toži zaradi spolnega nadlegovanja.
Ginekolog je Bibi Giles ob prisotnosti sestre kar dvakrat pripravil do orgazma, ona pa ga zdaj toži zaradi spolnega nadlegovanja.FOTO: iStockphoto

Bibi Giles je bila nad početjem svojega ginekologa naravnost zgrožena. Angus Thomas jo je ob prisotnosti sestre kar dvakrat pripravil do orgazma, Bibi pa zdaj toži ginekologa zaradi spolnega nadlegovanja.

Gospod Thompson mi je rekel, da sem ena najlepših pacientk, kar jih je kadar koli imel,“ pravi Bibi. Toži ga, ker je z njo poskušal začeti razmerje, poleg tega pa je Bibi na sodišču povedala: “Ko sem mu med pregledom pripovedovala o svojih težavah, mi je rekel, da bi se težavam izognila, če bi doživela dober seks.“

Svoje telo težko nadzorujem,“ pravi Bibi. “Ko sem šest mesecev po operaciji prišla na pregled h gospodu Thompsonu, me je začel božati, moje noge pa so se začele nenadzorovano tresti. Vedela sem, da njegovo početje ni bilo pravilno, a sem vseeno mislila, da je to običajni ginekološki postopek pri pregledu pacientke po operaciji.“ Ko je izstopila iz ambulante pa je bila prepričana, da je šlo za spolno nadlegovanje, saj jo je, medtem ko ji je sestra pomagal z mize in ko se je preoblačila, Thompson nepretrgoma opazoval. Toda Bibi si ni upala ničesar reči, saj je bil še vedno njen zdravnik.

"Kadar koli sem načela pogovor o svojih težavah, je temo obrnil tako, da sva prišla na pogovor o zunajzakonskih aferah in seksu," pravi Bibi. (slika je simbolična)
"Kadar koli sem načela pogovor o svojih težavah, je temo obrnil tako, da sva prišla na pogovor o zunajzakonskih aferah in seksu," pravi Bibi. (slika je simbolična) FOTO: Reuters

V trenutku, ko sem stopila iz ordinacije, sem v solzah poklicala moža in mu povedala, kaj se je zgodilo. Povedala sem mu, da me je pregledal ne neobičajen način in povzročil, da sem doživela dva orgazma,“ pravi Bibi.

Bibi pa kljub temu ni želela novega ginekologa in je ostala pri Thompsonu. “Kadar koli sem načela pogovor o svojih težavah, je temo obrnil tako, da sva prišla na pogovor o zunajzakonskih aferah in seksu,“ razlaga Bibi. “Dal mi je telefonsko številko prenosnega in domačega telefona in rekel, da ga lahko pokličem kadar koli. Na enem od pregledov me je poskušal celo poljubiti.

Na pregledih je najraje govoril o osebnih zadevah. Obljubljal mi je, da je to pot do rešitve mojih težav, v resnici pa se je vsak pogovor zaključil s temami, ki so se nanašale na seks in libido,“ pripoveduje Bibi.

Postopek je na sodišču še vedno v teku, Bibi pa upa, da bodo razsodili v njen prid. Na ta način želi dokazati, da njegovo ravnanje ni bilo pravilno in opozoriti ženske, naj bodo na ginekoloških pregledih previdne.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587