Vizita.si
Zvezda je izjemno nezadovoljna s svojim videzom, je povedal prijatelj njenega nekdanjega telesnega stražarja.

Novice

Nezdrava dieta Cheryl Cole

Ni.J.
22. 08. 2011 10.11
1

Čeprav velja za eno najlepših Britank, Cheryl Cole ni prav nič samozavestna. Ker je tako nezadovoljna s svojim videzom in telesno težo, se je namreč odločila hujšati na povsem nezdrav način – z limoninim sokom in cigaretami.

Zvezda je izjemno nezadovoljna s svojim videzom, je povedal prijatelj njenega nekdanjega telesnega stražarja.
Zvezda je izjemno nezadovoljna s svojim videzom, je povedal prijatelj njenega nekdanjega telesnega stražarja. FOTO: pacificcoastnews.com

Nekdanja sodnica šova X-Factor Cheryl Cole je povsem nesrečna zaradi svojega videza, je izdal prijatelj njenega nekdanjega telesnega stražarja. S svojo telesno težo in postavo je bila namreč celo tako nezadovoljna, da se je odločila za strog vadbeni režim in popolnoma nezdravo dieto.

"Svoje telo je čistila z limonami. Pila je le limonin sok z nekaj kajenskega popra in javorjevim sirupom," je povedal prijatelj njenega telesnega stražarja Craiga Balkama, ki je na zvezdnico pazil 12 mesecev. 28-letnica naj bi tudi vsak dan hodila v fitnes že ob petih zjutraj, da je paparaci slučajno ne bi ujeli v svoje objektive.

Cheryl Cole v Cannesu - 8
Cheryl Cole v Cannesu - 8 FOTO: X17ONLINE.COM

“"Postala je oboževalka fitnesa Tracey Anderson v Los Angelesu in telovadila je tako intenzivno, da je imela noge polne žuljev," je še povedal Craigov prijatelj za Sunday Mirror. Cheryl pa ni telovadila le v fitnesu, temveč je vadbo nadaljevala tudi v hotelski sobi z uporabo videoposnetkov. Vendar še vedno ni bila zadovoljna s svojim telesom, zato si nikoli ni hotela obuti čevljev brez visokih pet. Med hujšanjem je svoj apetit poleg tega zavirala s cigaretami.

Kljub temu, da je med dietami uživala zgolj limonin sok, se je občasno pregrešila in se "basala" s sladkarijami ter drugo nezdravo prehrano. "Čeprav pazi na prehrano in običajno, ko ne hujša, uživa solate in suši, se le s težavo upre hamburgerjem, pokovki, sladkarijam in čokoladi."

Prijatelj nekdanjega zvezdinega telesnega stražarja je pojasnil, da je Cheryl od nekdaj sovražila zvezdniško "sceno" in da je, ko je bila v Los Angelesu, raje gledala televizijo v svoji hotelski sobi, kakor hodila ven. A vendar se je v hotelu počutila kot ujetnica, zato je pogosto razmišljala, da bi zapustila svet zabave in živela tako kot vsi običajni ljudje.

Menite, da Cheryl res potrebuje tako strogo dieto? Svoje mnenje izrazite na naši Facebook strani. Pridružite se nam s klikom na  

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587