Vizita.si
image (28)

Novice

Neznanec v grozljivem napadu uničil življenje mlade mamice

L.E.
09. 05. 2013 15.20
13

Ko je Tara Quigley tisti usodni večer odprla vrata neznancu, si ni mislila, da bo to njeno družino zaznamovalo za vedno. Njegovo grozljivo dejanje je povzročilo hude rane, ki so fizične in psihične.

28-letna Tara Quigley še zdaj ne razume, zakaj se ji je zgodilo kaj tako strašnega. 28-letna Londončanka je tisti usodni večer odprla vrata neznancu, ki je spraševal, ali v tisti hiši živi Michelle. Mlademu fantu je odgovorila, da je žal potrkal na napačna vrata, vendar se je ta čez pol ure vrnil in storil nekaj, kar bo mamico dveh majhnih otrok zaznamovalo za vedno.

“Niti pomisliti ne smem, da bi lahko odprla otroka,“ pove zgrožena Tara. “Ko je vame vrgel kislino, ni namreč niti pogledal, kdo se je prikazal na pragu.“ Odprla je Tara, ki je v rokah držala kužka, neznanec pa jo je pri priči polil z nekakšno tekočino. Angležinja je vrata hitro zaloputnila in zaklenila, nato pa pohitela k umivalniku, kjer je z veliko količino vode umila sebe in kužka. Toda bilo je prepozno. Kislina jo je začela žgati, in ko so jo odpeljali z reševalnim vozilom, se sosedi spomnijo, da je trpela tako hude bolečine, da je jokala in vpila. Le zakaj bi hotel neznanec nekomu povzročiti takšno gorje?

“Sploh ne razumem, zakaj se mi je to zgodilo,“ pravi Tara. Njene poškodbe so tako hude, da bo v bolnišnici preživela še zelo dolgo časa. “Obupana sem,“ pripoveduje. “Ne vem, ali bom kdaj lahko sprejela dejstvo, da bom zaznamovana za celo življenje samo zato, ker se je nekdo odločil za tako strahopeten napad. Rečem lahko samo, da je strahopetec, in upam, da je kdo kaj videl in ga bodo prijeli. Ne morem verjeti, da sem preživljala miren večer z družino, ko me je nenadoma zadelo nekaj takega.“ Včasih je resnično grozljivo, kaj se lahko zgodi.

Dvajsetletnik je morda njeno življenje uničil za vedno, uničil je tudi življenja njenih družinskih članov. Njena sestra Tina pravi, da se ji para srce, ko gleda, kako Tara trpi. “Je v zelo slabem stanju. Približno tretjina njenega obraza je hudo poškodovana. Zelo ji je težko in ne more sprejeti, kar se je zgodilo. Nisem prepričana, da si bo kdaj sploh opomogla. Vse skupaj je res tragično. Najhuje je, ker sploh ne vemo, zakaj bi kdo storil kaj tako groznega.“ Ceno fantove zlobe je plačal tudi kužek, ki je oslepel. Njegovo stanje je tako slabo, da veterinarji trenutno mislijo, da ga bodo morali usmrtiti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602