Vizita.si
Plastičnim operacijam nasprotuje, saj meni, da je lep videz v njenih letih lahko samo posledica zdravega načina življenja.

Novice

Sharon izdala skrivnost

L.E.
05. 06. 2012 08.10
4

Sharon je ena redkih zvezdnic, ki ji resnično ni mar, da se stara. Skrivnost njenega še vedno povsem mladostnega videza pa niso niti ličila niti plastične operacije, temveč …

Plastičnim operacijam nasprotuje, saj meni, da je lep videz v njenih letih lahko samo posledica zdravega načina življenja.
Plastičnim operacijam nasprotuje, saj meni, da je lep videz v njenih letih lahko samo posledica zdravega načina življenja.FOTO: Fame

Se še spomnite te slavne plavolase zapeljivke? Sharon Stone ima danes 54 let, vendar njena lepota sploh ni ugasnila. Privlačna je, četudi svoje lase samo spne v figo, na obraz pa ne nanese veliko več kot živahen odtenek ličila za ustnice. Igralka se rada pošali, da jih v hollywoodskih letih šteje že več kot 100 – toda kljub temu ponudbe za delo še vedno prihajajo. Priznava, da ji je bilo težko le, ko je dopolnila 40 let. "Ko sem jih dopolnila 40, sem dobila občutek, da Amerika nekako ne ve, kaj bi z mano. Zdi se mi, da se pri teh letih ženske kar nekako izgubijo. Toda sedaj ko jih imam 50, so mi dovolili, da se spet pokažem."

Toda Sharon prav nobeni pritiski niso prepričali, da ne bi verjela v eleganco naravnega staranja. "Sama sem preživela možgansko kap, zato sem izjemno hvaležna, da se sploh lahko staram. Hvaležna sem za vsako novo leto, ki mine." Igralko je možganska kap prizadela pred desetimi leti, vendar je uspela po operaciji zaradi svojega zdravega načina življenja povsem okrevati. Imela je tudi kar nekaj drugih življenjskih preizkušenj, toda naučila se je, da se mora s svojimi težavami, kakršne koli že so, vsakič znova pogumno spopasti. "Lahko bi rekla, da se ravnam po besedilih country glasbe. Ni pomembno, kako padeš, pomembno je, kako se pobereš." Poudarja, da se ji zdi resnično najpomembneje živeti zdravo, in to tako na fizični kot tudi na psihični ravni.

Kakršnim koli plastičnim posegom nasprotuje. "Če skrbiš zase, ne potrebuješ niti plastičnih operacij niti nobenih drugih posegov. Mislim, da želimo tudi, ko se postaramo, še vedno ostati podobni sami sebi. Estetski poseg pa vedno vzame tudi del tebe." Njen nasvet, kako obdržati mladosten videz, je preprost: "Ko prideš v srednja leta, enostavno ugotoviš, da moraš jesti zdravo in piti veliko vode, da ne smeš uživati živil, ki škodijo. Prav tako ne kadim in ne pijem alkohola. Nisem povedala nič novega, toda če uživaš veliko svinjarije in nato še poležavaš, pač pridobiš veliko odvečne teže. Tako to je." Sama priznava, da nikoli prav ne hujša, toda da se hkrati, kadar pridobi malo več kilogramov, ne počuti dobro. Takrat nekaj dni enostavno pazi, da uživa še bolj zdravo hrano in da ne pretirava z vnosom kalorij. Poleg tega redno telovadi. Najraje se ukvarja z jogo in pilatesom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587