Vizita.si
image (28)

Novice

Ni pričakovala, da se ji bo zgodilo kaj takšnega

S.P.
15. 02. 2013 15.31
19

V začetku tedna so se britanski mediji obregnili ob povečano telesno težo priljubljene manekenke in igralke Kelly Brook, ki naj bi bili predvsem posledica nedavnega razpada ljubezenske zveze. Takšne spremembe, kot trdi neimenovani vir, ni pričakovala niti ona.

Vse bolj priljubljena manekenka in igralka Kelly Brook, ki se je v svetu zabavništva uveljavila predvsem na račun svoje zapeljive ter ženstvene postave, je v začetku meseca tudi uradno potrdila govorice, da sta se s partnerjem Thomom Evansom zdaj dokončno razšla. Seveda pa se britanski mediji ob to ne bi obregnili tako izrazito, če ne bi temu hitro sledile tudi vidne posledice zvezdničinega žalovanja.

''V pičlem mesecu dni se je zredila za dobrih 5 kilogramov, ki so se več kot očitno nabrali na predelu njenega trebuha. Tega Kelly zares ni pričakovala. Če že, so se namreč do zdaj odvečni kilogrami vselej prerazporedili po njenih omamnih oblinah, bili so celo nekoliko dobrodošli. Seveda pa je rezultat, glede na dejstvo, da se je po razhodu zatekla k raznim slaščicam, pričakovan,'' je povedal bližnji prijatelj, ki pa je prepričan, da se bo 33-letnica hitro vrnila na stara pota. ''Thom je bil velik privrženec zdravega življenjskega sloga, kar je prenesel tudi nanjo. V zadnjih mesecih se je Kelly strogo držala posebne beljakovinske diete, vsaj 3-krat na teden pa sta skupaj telovadila, zato menim, da si bo hitro opomogla. V tem težkem času je preprosto potrebovala malce odmora in lepo bi bilo, da ji medtem pustimo dihati. Nihče ni popoln, sploh pa ne v kopalkah, zato ji že nehajte postavljati tako visoka merila.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587