Vizita.si
image (28)

Novice

Nihče ni pričakoval, kaj bo storila kar v zaodrju ...

S.P.
05. 03. 2013 14.47
10

Konec februarja je britanska pevska skupina Girls Aloud sicer požela velik uspeh ob ponovni združitvi na glasbenem odru v Londonu, a mediji opozarjajo, da se to skorajda ne bi zgodilo. V zaodrju so se namreč spopadali z zdravstvenimi težavami ene izmed pevk, ki pa je presenetila s prav posebno metodo zdravljenja.

Konec februarja je Otočane razveselila novica o ponovnem združenju priljubljene pevske skupine Girls Aloud, ki je pred dobrim tednom dni na glasbeni turneji v Londonu znova požela izjemen uspeh. Vendar pa zdaj britanski Daily Mail opozarja, da se zaradi neljubih dogodkov v zaodrju to skorajda ne bi zgodilo. Zaradi bolezni ene izmed članic, naj namreč ne bi manjkalo veliko, da bi koncert še pred samim začetkom morali odpovedati.

“Nekaj dni pred nastopom sem zbolela za virusno okužbo dihal, še dodatno pa sta me zdelala tudi prehlad in slabo počutje, ki se je vleklo že cel teden,“ je povedala Cheryl Cole, ena izmed članic pevske skupine, ki pa se je uveljavila tudi že v samostojni karieri. “Spomnim se, da sem bila čisto izčrpana, borila sem se z nenehnimi vrtoglavicami, zaradi povišane telesne temperature pa me je oblival pot. To sem sicer pričakovala, zato pa sem s seboj vzela posebne utekočinjene vitamine, o katerih sem brala, da naj bi nekoč pomagali tudi Madonni. Vredno je bilo poskusiti,“ nadaljuje.

In res. V zaodrju si je injicirala vitaminsko injekcijo, ki je vsebovala vitamin B12, ki naj bi ji ga zaradi bolezni začelo primanjkovati, in že dobre pol ure zatem je bila pripravljena na nastop. “Ne morem trditi, da sem čudežno ozdravela, a je ta metoda v kombinaciji z glasnimi vzkliki občinstva situacijo povsem spremenila. Naenkrat sem bila polna energije, simptomi bolezni so bili v primerjavi s prejšnjimi minutami skorajda zanemarljivi in resnično sem uživala“, zatrjuje 29-letnica.

Njenemu mnenju, da tovrstno prejemanje vitaminov resnično pomaga, pa se pridružujejo tudi številni strokovnjaki na področju zdravja. Dr. Martin Kinsella je namreč prepričan, da zdravil v obliki tablet kmalu več ne bomo potrebovali. “Utrujenost je sicer pogosta posledica raznih zimskih obolenj, a se dosti ljudi ne zaveda, da jo pogosto povzroči ravno pomanjkanje vitamina B12, ki pa ga lahko hitro nadomestimo. Če ga vbrizgamo v dno mišice in ga tako absorbiramo, se bo ta počasi sprostil v telo in tam s pozitivnimi učinki deloval še v naslednjih tednih. Ker je vodotopen vitamin, ga bo naš organizem sam porabil, kolikor bo to potrebno, vsak presežek pa bomo izločili z urinom, zaradi česar je predoziranje – za razliko od tablet, nemogoče. Vendar pa se pred uporabo nujno posvetujte z osebnim zdravnikom. Vsaka utrujenost namreč še ne pomeni pomanjkanja tega vitamina, prikrije pa lahko celo nekatere druge zdravstvene težave“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587