Vizita.si
image (28)

Novice

Nihče si ni mislil, da bo razkrila posledice

L.E.
31. 12. 2012 13.45
0

Običajno zvezdnice skrbno skrivajo vse slabe strani svojega življenja ter se poskušajo predstavljati v veliko lepši luči. Toda Brooke Burke Charvet je vseeno razkrila posledice nedavne operacije.

41-letna Brooke Burke Charvet je ameriška igralka, plesalka, voditeljica in manekenka. Za povrh je mati štirih otrok, njen mož pa je igralec David Charvet, ki se ga večina verjetno spomni po vlogi v Obalni straži. Marsikdo bi pomislil, da je njeno življenje popolno, toda družino je pred časom zadela velika nesreča. Mati je zbolela za rakom ščitnice. Pred tremi tedni je prestala težko operacijo, s katero so ji žlezo v vratu odstranili in zdaj na srečo deluje, da je spet zdrava. “Ravno sem dobila rezultate vseh testiranj,” je povedala za spletno stran Modern Mum. “Novica je dobra. Rak se je umaknil in moje limfne žleze so čiste. Upam, da je to res konec te zgodbe. Zelo sem srečna, da sem uspešno prestala operacijo.” Ostaja le brazgotina, ki pa je res še najmanj, kar lahko človeka doleti. Verjetno se tudi njej ne zdi čisto nič posebnega, zato jo je brezskrbno odkrila, ko se je z možem odpravila po novoletnih nakupih. Marsikatera zvezdnica bi nosila šale in tudi Brooke jih je na začetku. Toda zdaj je ugotovila, da brazgotina njo in druge le spominja na dejsto, da je življenje kratko in nepredvidljivo ter da ga je treba uživati. Njena družina se je že močno ustrašila, naslednje leto bodo zagotovo veliko bolj povezani.

Brooke se je zelo bala, da bo izgubila glas, vendar se to ni zgodilo. Rak ščitnice sicer ni zelo pogost, prepoznate pa ga lahko po zatrdlini, ki se pojavi na vratu, nekje pod Adamovim jabolkom. Zatrdlina tudi raste, čeprav ne zelo hitro. Ali je sprememba rakava, zdravnik ugotovi z ultrazvokom in biopsijo. Ameriško zvezdnico so pozdravili tako, da so ji odstranili celotno ščitnico, kar pomeni, da je šlo za raka, ki je precej napredoval. Zdravili bi jo lahko tudi z obsevanjem. Bo pa morala Brooke zdaj do konca življenja zjutraj na tešče jemati sintetične ščitnične hormone. Toda tudi to je boljše, kot da bi ostala bolna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587