Vizita.si
Lastnica tako popolnega telesa in obraza ima že 48 let.

Novice

Nikoli ne boste uganili, koliko jih šteje

L.E.
19. 07. 2013 10.34
3

Paulina Porizkova je svoje oboževalce presenetila z objavo fotografije, ki razkriva, da je nekdanji supermodel pri svojih 48. letih videti ravno tako osupljivo kot takrat, ko je bila ena najbolj opevanih lepotic na svetu.

Lastnica tako popolnega telesa in obraza ima že 48 let.
Lastnica tako popolnega telesa in obraza ima že 48 let.FOTO: Twitter

Paulina Porizkova ima danes 48 let, vendar je njena postava ravno tako privlačna, kot je bila v njenih manekenskih letih. Od takrat, ko je krasila vse najpomembnejše naslovnice sveta, je minilo že nekaj desetletij, a mamica dveh otrok lahko v kopalkah pozira ravno tako samozavestno, kot je nekoč. Svojo novo fotografijo je objavila na Twitterju ter navdušila vse, ki so jo videli.

Čehinja, ki je bila nekoč ena najbolj uspešnih manekenk svojega časa, danes odkrito govori o tem, da se s procesom staranja ni enostavno sprijazniti. "Seveda bi se lahko odločila in vse gube izbrisala z botoksom. Takoj bi bila videti bolj sveža in deset let mlajša, toda proces staranja bi tako le odlagala," je povedala znani televizijski voditeljici Oprah. "Mislim, da se je pomembno spomniti, da je proces staranja privilegij, ne pa pravica."

Paulina je med drugim reviji People priznala, da pri svojih dvajsetih ni ravno skrbela za lep videz. "Uporabljala sem tisto kozmetiko, ki mi je prišla pod roke, kadila sem, pila alkohol ter zvečer padla v posteljo s povsem naličenim obrazom." Nekaj časa zaradi tega ni opazila nobenih posledic, nato pa je nenadoma zgrožena zaznala znake staranja. "Bila sem šokirana. Preizkusila sem vsako stekleničko, ki je obljubljala pomladitev, in to ne glede na ceno. Na žalost noben proizvod ni pomagal."

Če je imela v mladosti srečo, da je bila lepa povsem naravno, je z leti spoznala, da se bo morala za svojo privlačnost tudi ona potruditi. Ugotovila je, da bo ostala mladostna samo z redno telovadbo, zdravo prehrano in pravilno nego kože. "Po 27. letu sem denimo pričela redno uporabljati sončno kremo. Moj obraz ni danes čisto nič popravljen. V njem ni vbrizganega nobenega botoksa ali polnil. Toda opažam, da imam ravno zaradi tega, ker sem se izogibala soncu, manj gub kot vrstnice. Na prsni koš sem denimo pazila veliko manj in koža je tam veliko bolj poškodovana."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602