Vizita.si
image (28)

Novice

Nikoli ne uganete, koliko jih šteje!

S.P.
03. 04. 2013 13.03
9

Videti je, da se čas za nekatere resnično vrti nazaj. Živ dokaz za to je ameriška igralka Nadie Macdowell, ki je v preteklem tednu osupnila s svojim mladostnim videzom. Bi lahko verjeli, da bo kmalu dopolnila že 55 let?

Čas, leta in proces staranja nekaterim res ne morejo priti do živega, kar je v preteklem tednu dokazala tudi priljubljena ameriška igralka Andie Macdowell, ki se je s filmsko uspešnico Štiri poroke in pogreb že pred 20 leti zapisala med zvezde. Paparaci so jo ujeli med prazničnim dopustovanjem v Kanadi, kjer si je v nedeljo privoščila krajših oddih od dela ter se nenaličena podala na krajši sprehod. Vendar odziva, kot ga je bila tokrat deležna pri oboževalcih, naj res ne bi pričakovala.

"Tudi sami smo bili očarani nad dejstvom, da bo letos dopolnila že neverjetnih 55 let. Glede na njen mladostni videz bi namreč zlahka pričakovali, da jih šteje vsaj dobro desetletje manj, kar pa brez pregrešno dragih preparatov in lepotnih posegov dandanes uspeva le redkokateri zvezdnici. Ni čudno, da je bila tako dolgo obraz enega izmed najuspešnejših kozmetičnih podjetij za nego obraza in las," so svoje navdušenje nad njenim videzom izrazili tudi britanski mediji. Sama je glede svoje lepote veliko skromnejša. "Ne vem, kaj je tako posebnega na meni, saj gubicam in starostnim pegam zares nisem nikoli posvečala toliko pozornosti, kot mnogi mislijo. Zame je dovolj že povsem običajna vlažilna krema, ki jo rada uporabljam čez dan, nekoliko več pozornosti pa z raznovrstnimi maskami posvetim le predelu okoli oči in ustnic," je pojasnila.

Zanikala je tudi namigovanja, da naj bi ji na pomoč vsake toliko časa priskočili lepotni posegi. "Kakšne operacije, saj še igle ne morem prenesti. Govorice, da vsak mesec uporabim botoks ali pa druga umetna polnila, so naravnost neumne in tisti, ki me poznajo, to zagotovo vejo. Na splošno se mi zdi, da staranje na ljudi, še posebej ženske, ustvarja veliko večji pritisk, kot je potrebno. Čim se pojavi prva gubica, se že imamo za stare in napol pogubljene, kar je čisti absurd. Nikar ne pozabite – še vedno smo lepe. Le nasmehnite se in izžarevajte svojo samozavest, pa boste dosegle učinek, ki ga noben lepotni kirurg ne more."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602