Vizita.si
image (28)

Novice

'Nisem debela, ponavadi sem noseča!'

Ni.J.
24. 02. 2012 09.37
4

Britansko televizijsko voditeljico Sarah Beeny mnogi obtožujejo, da je debela in bi morala shujšati, a se se sama zagovarja, da ni debela, temveč je med snemanji oddaj običajno noseča.

Čeprav televizijska kamera res doda nekaj kilogramov, britanska televizijska voditeljica Sarah Beeny pravi, da ni zaradi tega videti debela, temveč da je običajno ravno med snemanji noseča. 40-letnica je namreč mati štirih otrok, ki v času nosečnosti rada intenzivno dela, da se lahko po porodu posveti izključno materinstvu.

Posledica tega je, da jo mnogi naslavljajo z debeluško, zaradi česar se tudi sama ne gleda rada po televiziji. “Ljudje me vedno sprašujejo, zakaj med nosečnostjo toliko snemam. Tak način dela mi je všeč, saj si lahko po porodu privoščim dolg odmor in se ta čas posvečam samo otroku,“ je povedala za Parentdish. “Vem, da sem na večini posnetkov videti debela in so moje prsi videti kot lubenice, a mi tak način dela vseeno ustreza.

Sarah kljub vsemu priznava, da je veliko bolj srečna, ko je suha, in da po vsakem porodu močno telovadi, da izgubi med nosečnostjo pridobljene kilograme. “Morda bom s to izjavo naletela na kakšna neodobravanja, a je res, da se veliko bolje počutim, ko shujšam in sem takrat tudi veliko bolj samozavestna. S treningi običajno začnem skoraj takoj po porodu, ko se stvari nekoliko umirijo.“

Mama štirih sinov, 7-letnega Billyja, 6-letnega Charlieja, 3-letnega Raffertyja in dveletnega Laurieja, si kljub vsemu želi še več otrok, zamisel o dodatnem naraščaju pa njenemu možu Grahamu Swiftu ni všeč. “Rada bi imela še vsaj enega otroka, a se mož ne strinja. Pravi, da nas je dovolj in da bi, če bi imeli še kakšnega otroka, potrebovali že avtobus,“ še pravi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587