Vizita.si
image (28)

Novice

Njegova preobrazba je šokirala javnost!

S.C.
09. 06. 2012 07.12
35

Pred leti se je iz 286 kilogramov težkega devičnika spremenil v postavnega trenerja fitnesa in se zaljubil, danes pa je Američan zaradi odvečne teže spet na robu obupa.

Še leta 2003 je David Smith iz Arizone tehtal neverjetnih 286 kilogramov, zaradi česar je bil na robu obupa. Takrat se je odločil, da tako ne more več živeti in popolnoma spremenil svoj življenjski slog. Vztrajnost se je vsekakor obrestovala, v štirih letih je s telovadbo in zdravo prehrano uspel težo zmanjšati za kar 181 kilogramov, odvečno kožo pa so mu z operacijo odstranili. Njegovemu neverjetnemu uspehu so ploskali širom sveta, po tem ko je življenjsko zgodbo delil z javnostjo.

Prepričan sem bil, da se bo takrat moje življenje spremenilo na bolje in sprva je res kazalo na to. Vsi so bili navdušeni nad mojim novim videzom, prvič v življenju pa sem okusil tudi čare ljubezni,“pove 35-letni David, ki se je odločil, da bo v boju zoper kilograme pomagal tudi drugim, zato je postal osebni trener.

Toda kljub vsem prednostim, ki mu jih je izguba teže prinesla, ni bil srečen. “Navzven sem bil privlačen in postaven mladenič, čigar življenje je bilo videti popolno, v meni pa je še vedno bival tisti strašljiv debeluh in silil na plano,“ odkrito še prizna David, ki je popolno srečo občutil le v objemu svojega dekleta Megan. Zaradi travm, ki jih je doživljal, se je za nekaj časa zatekel celo k alkoholu in drogam, potem pa uteho ponovno našel pri svoji najboljši prijateljici hrani. Najprej se je skrival pred dekletom in prijatelji, zato je jedel kar v avtu, preden je prišel domov in ko je bil sam. Kilogrami so se ponovno začeli kopičiti, zaradi česar je izgubil službo osebnega trenerja, danes pa se močno boji, da bi izgubil tudi ljubezen svojega življenja. “Megan mi pomeni vse na svetu, saj mi stoji ob strani v dobrem in slabem,“ žalostno pove. Žalostno zato, ker si je dovolil, da se ponovno ujame v začaran krog prenajedanja. Ne samo da se je zredil, danes je njegova teža celo večja kot pred leti, ko je tehtal 286 kilogramov, nad čemer njegovo dekle ni ravno navdušeno. “Še sam ne morem verjeti, kako je to mogoče. Sem na robu obupa, razmišljal sem celo o samomoru, dokler me ni Megan prepričala, naj se vrnem v telovadnico. Groza me je, ko pomislim, da moram ponovno čez to, toda odločen sem, da se že drugič znebim odvečnega sala,“ prepričljivo še poudari David. Mu bo uspelo tudi v drugo?

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587