Vizita.si
image (28)

Novice

Njena prava leta vas lahko presenetijo!

S.P.
30. 07. 2013 08.08
0

Slavna Otočanka Melanie Sykes se lahko pri 42 pohvali z vitko in kot izklesano postavo, ki ji jo zavidajo celo do pol mlajša dekleta. Preverite, kako je mamici dveh otrok uspelo.

Melanie Sykes na Otoku poznajo kot priljubljeno televizijsko voditeljico, ki pa je naslovnico zadnje izdaje revije Hello! Magazine okrasila iz popolnoma drugačnih razlogov. Vsa medijska pozornost se namreč trenutno ne vrti okoli njenega talenta, pač pa okoli vitke, utrjene ter dih jemajoče postave, s katero se lahko pohvali pri kar 42 letih. “Lahko verjamete, da je ta kot izklesan trebušček prestal že 2 poroda?“ se je ob fotografije obregnil tudi tuji tabloid The Sun.

Zvezdnica je s tem dokazala, da leta ali staranje res niso nikakršna ovira. A v želji po vidnih rezultatih preprosto ne bo šlo brez trdega dela, je povedala za Mail Online. “V telovadnici vsak dan preživim vsaj 60 minut, ki jih izkoristim za boks, dvigovanje uteži in izvajanje vaj za ravnovesje telesa, redno pa tudi plavam v bližnjem kopališču.“ Izjemno pomembna je seveda tudi prehrana, ki mora biti zdrava, nadaljuje. “Dan začnem z lahkim zajtrkom, na primer probiotičnim jogurtom ali pa žitaricami, za kosilo si rada privoščim čisto juho in ribje meso, ob večerji pa je na vrsti nemastno puranje meso ter veliko sveže zelenjave. Običajno mi to zadostuje, če pa me premaga občutek lakote, pa si za malico privoščim še kakšno jabolko ali pa oreščke, ki vsebujejo veliko dobrih maščob.“ Melanie zatrjuje, da boste prve spremembe opazili že po nekaj tednih.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602