Vizita.si
“Je v odlični formi in se lahko primerja z marsikatero mlajšo posameznico, na njenih nogah pa ni niti kančka celulita, ki bi ga morda že lahko pričakovali."

Novice

Njena prava leta vas lahko presenetijo!

S.P.
14. 08. 2013 13.08
4

Zvezda resničnostnih šovov Bethenny Frankel je znova osupnila s svojo vitko ter zavidanja vredno postavo, ki bi jo zlahka pripisali tudi dvajsetletnemu dekletu. Pa veste, koliko jih zvezdnica šteje v resnici?

“Je v odlični formi in se lahko primerja z marsikatero mlajšo posameznico, na njenih nogah pa ni niti kančka celulita, ki bi ga morda že lahko pričakovali."
“Je v odlični formi in se lahko primerja z marsikatero mlajšo posameznico, na njenih nogah pa ni niti kančka celulita, ki bi ga morda že lahko pričakovali."FOTO: Profimedia

Zvezda resničnostnih šovov Bethenny Frankel je ameriški javnosti dobro znana. Med drugim se je uveljavila kot uspešna podjetnica (razvila je linijo nizko energijskih alkoholnih pijač) in voditeljica lastne pogovorne oddaje, največ medijske pozornosti pa je še vedno deležna predvsem zaradi svoje izklesane ter zavidanja vredne postave. Z njo se lahko namreč pohvali kljub temu, da je pred kratkim povila hčerko, kmalu pa bo praznovala tudi že 43. rojstni dan.

Paparaci so ji zato v torek z veseljem sledili na plažo, kjer jih je očarala s svojo vitko linijo, ravnim trebuhom ter omamnimi oblinami, poroča otoški tabloid Mail Online. “Lahko verjamete, da govorimo o 40-letnici? Bethenny je v odlični formi in se lahko primerja z marsikatero do pol mlajšo posameznico, na njenih nogah pa ni niti kančka celulita, ki bi ga pri tej starosti morda že lahko pričakovali,“ so pisali tuji mediji. Temnolaska je za Health.com pred kratkim razkrila nasvet, s pomočjo katerega se boste lahko s takšnim telesom kmalu pohvalili tudi vi. “Brez vadbe seveda ne gre, sicer pa preprosto – pijte več vode ter uživajte več vlaknin.“ Te lahko najdete naprimer v žitaricah, sadju (suho sadje, jagodičje, pomaranče, jabolka in hruške) ter zelenjavi (brokoli, špinača, korenje, zelje, grah, fižol, oreščki in semena).

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602