Vizita.si
image (28)

Novice

Njena prava leta vas lahko presenetijo!

S.P.
31. 12. 2012 08.02
36

Ena izmed najuspešnejših manekenk na svetu – Kimora Lee Simmons je znova osupnila s svojo dih jemajočo postavo in brezhibnim obrazom, ki bi ju zlahka lahko pripisali šele 20-letnemu dekletu. Pa veste, koliko je zvezdnica v resnici stara danes?

Čas še kako hitro beži, z njim pa tudi leta vedno "popolnih" zvezdnikov, ki jih številni še kako dobro skrivajo za svojimi mladimi telesi ter brezhibnimi obrazi. Da mednje spada tudi sama, je v preteklem tednu dokazala tudi ena izmed najuspešnejših temnopoltih modelov na svetu – Kimora Lee Simmons, ki je v ponedeljek na plaži St. Bartsa naravnost osupnila s svojo utrjeno, vitko in še kako zavidljivo postavo.

"Ljudje pozabljajo, da sem svojo kariero začela že pred dobrimi 14 leti, in priznam, da mi laska, ko opazijo, da se od tedaj nisem kaj dosti spremenila. Letos sem navsezadnje dopolnila že svoje 37. leto starosti, ki mi ga mnogi zagotovo še ne bi pripisali. Prav zaradi tega si vedno vzamem čas za svoje telo in ga vsaj pol ure dnevno dodobra prepotim in učvrstim s pomočjo pilatesa ali pa teka v naravi, ki sta moji najljubši obliki vadbe. Seveda pa pazim tudi na to, da svojega telesa ne preobremenim s hrano, ki je ne potrebuje. Držim se torej načela: 'Vsega po malo je najbolje'," pa je svoje skrivnosti zaupala tudi zvestim oboževalcem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587