Vizita.si
image (28)

Novice

Njena pričeska je razkrila 7 cm dolgo brazgotino

L.E.
28. 10. 2011 09.17
20

Včeraj je Kate, vojvodinja Cambriška, namesto tasta v kraljevi palači gostila večerjo. Videti je bila prečudovito, toda njena umetelna pričeska je razkrila veliko skrivnost. Gostje so presenečeni opazili brazgotino.

Vojvodinja Cambriška je včeraj prvič sama gostila uradno večerjo, in sicer namesto valižanskega princa, ki je imel druge obveznosti. Vsi so se strinjali, da je svojo dolžnost opravila odlično, toda zbrane goste je zmotilo nekaj povsem drugega. Presenečeno so opazili, da ima Kate na levi strani glave pod lasmi okoli sedem centimetrov dolgo brazgotino.

O tem so se razpisali novinarji, ki so bili predvsem presenečeni nad tem, da po toliko letih, ko je Williamova izbranka v središču zanimanja, tega nihče nikoli ni opazil. Videno je nato uradno potrdil tudi kraljevi predstavnik za javnost, ki je dodal: "Brazgotina je posledica operacije v otroštvu." Več ni želel povedati, so pa novinarski viri v kraljevi palači dejali, da je bila operacija precej resna, čeprav podrobnosti spet niso hoteli izdati.

Britanski kirurg John Scurr po drugi strani dvomi, da bi bila brazgotina posledica zelo resne zdravstvene težave, kot bi bil, denimo, tumor. "Po mojem mnenju je brazgotina posledica arteriovenske malformacije oziroma materinega znamenja, ki je bilo odstranjeno."

Veliko brazgotino ima tudi njen mož, princ William, in sicer na čelu. Ko je imel 13 let, ga je s palico za igranje golfa po nesreči udaril prijatelj. Vse se je dobro končalo, zato pa jo sedaj šaljivo imenuje kar "moja  Harry Potter brazgotina".

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587