Vizita.si
image (28)

Novice

Kateri pripadajo te noge, ki so obsedle svet?

L.E.
31. 08. 2012 14.45
9

Svetovni mediji so se razpisali o novem, veliko mlajšem dekletu hollywoodskega zvezdnika. Odkar so odkrili, kdo sploh je, ne morejo nehati pisati predvsem o njenih dolgih nogah.

Mel Gibson ima novo dekle, ki je spet toliko mlajše, da njegovo razmerje polni stolpce vseh svetovnih medijev. Toda potem ko so ti odkrili, kdo najnovejša lepotica sploh je, so se posvetili predvsem njenim nogam. “To torej vidi na njej,“ so se razpisali vsakič znova, ko so v zadnjih dveh tednih, odkar sta se prvič skupaj pojavila v javnosti, paparaci posneli nove fotografije. Italijanka Nadia Lanfranconi, glasbenica, igralka in manekenka, očitno ve, kaj so njene prednosti, saj je vedno v kratkih krilih ali hlačah. Čeprav je visoka povprečnih 170 centimetrov, njene noge delujejo zelo dolge; poleg tega da so vitke, pa so tudi zelo mišičaste, kar je lahko le posledica redne telovadbe.

Si želite tako vitkih nog tudi ve?

Če vas z vitkimi nogami ni blagoslovila že genetska zasnova, jih vseeno ne morete doseči samo s telovadbo. Enako pomembno je, da se zdravo prehranjujete. Na dan pojejte pet manjših obrokov. Takoj ko vstanete, si privoščite zajtrk, po drugi strani večerjajte že dve do tri ure pred spanjem, saj telo po tem vnesene hrane ne more več koristno porabiti. Zapomnite si, da je bistvo zdravega prehranjevanja, da na dan ne zaužijete več kalorij, kot jih dejansko potrebujete, vendar da hkrati izbirate živila, ki so čim bolj bogata s hranili, brez katerih telo ne more delovati optimalno. Sladkarije naj bodo resnično samo občasna razvada.

Toda tudi zdravo prehranjevanje ne bo dovolj, če ne boste z vadbo pokurili vse odvečne maščobe. Noge bodo lepe, če se bodo videle le dolge, lepo oblikovane, napete mišice. Pomembno torej ni le, da se z vadbo ukvarjate redno; paziti je potrebno še, kakšnemu gibanju se sploh prepustite. Izberite takšnega, ki vaše mišice utrdi, vendar jih hkrati čim bolj podaljša in raztegne. Tako denimo delujejo hoja, tek, plavanje in kolesarjenje. Občasno lahko takšno vadbo popestrite še z urami joge in pilatesa, ki pa naj ne bosta edina načina gibanja. Na koncu naredite še nekaj počepov in izpadnih korakov ter se dobro raztegnite. Pred športnim udejstvovanjem in po njem spijte dovolj vode ali hladnega nesladkanega čaja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587