Vizita.si
umetne prsi

Lepota

Nova metoda povečanja prsi!

E.T.
23. 03. 2010 10.11
0

Si želite bujnejših prsi, pa vam misel na silikonske vsadke ni ravno prijetna? Potem vas bo verjetno razveselila novica o novi, bolj 'naravni' metodi povečanja prsi, kjer kirurg preprosto prerazporedi tkivo vaše dojke in tako doseže polnejši videz prsi.

Tistim, ki si želijo večjega, bujnejšega oprsja, je zdaj na voljo nova, bolj 'naravna' metoda povečanja prsi, kjer kirurg preprosto prerazporedi tkivo vaše dojke in tako doseže polnejši videz prsi.
Tistim, ki si želijo večjega, bujnejšega oprsja, je zdaj na voljo nova, bolj 'naravna' metoda povečanja prsi, kjer kirurg preprosto prerazporedi tkivo vaše dojke in tako doseže polnejši videz prsi.FOTO: iStockphoto
Dandanes imajo ženske, ki si želijo večjih, bolj polnih prsi, na voljo res že marsikaj – silikonske vsadke, maščobno tkivo iz drugih delov svojega telesa, celo izvorne celice. Lastne matične celice, ki jih kirurgi skupaj s pacientkinim maščobnim tkivom vbrizgajo v dojko, so prvič uporabili lani v Veliki Britaniji. Zdaj pa je na Otoku, pa tudi v Ameriki, ženskam na voljo še ena, nova metoda povečanja prsi. Kirurg vzame tkivo iz spodnjega dela dojke in ga preprosto prestavi v predel nad bradavico, kar da prsim bolj poln videz. ''Vse kar je treba narediti, je malo prerazporediti tkivo dojke. Če tkivo iz spodnjega dela vzamemo in prestavimo višje, bo to nekoliko napelo kožo na spodnjem delu dojke ter hkrati dojko privzdignilo ter jo naredilo bolj polno,'' pojasnjuje britanski estetski kirurg Laurence Kirwan, ki je do zdaj naredil že 150 takšnih operacij in pravi, da so bile vse več kot uspešne.

Glavna prednost takšnega posega je v tem, še pojasni Kirwan, da je učinek polnejših prsi dolgotrajen in da oblike čez nekaj let ni treba popravljati, kot se to dogaja pri silikonskih vsadkih. ''Za marsikatero žensko bo to edini ali pa vsaj zadnji popravek oprsja, kajti lahko rečem, da je – v primerjavi s silikonskimi vsadki, ki jih je treba menjati čez približno 10 let – učinek takšnega načina povečanja prsi trajen,'' še pravi Kirwan. Poleg tega je operacija povsem preprosta, zagotavlja. Traja približno tri ure, pacientka pa mora zanjo odšteti od 9.000 do 13.000 evrov.

Operacija traja približno tri ure, ženske pa morajo zanjo odšteti od 8.000 do 13.000 evrov. Za zdaj je na voljo v Veliki Britaniji in Ameriki.
Operacija traja približno tri ure, ženske pa morajo zanjo odšteti od 8.000 do 13.000 evrov. Za zdaj je na voljo v Veliki Britaniji in Ameriki.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587