Vizita.si
Hujšanje

Novice

Za novo leto sta se odločila, da bosta shujšala. Pa ju poglejte danes!

L. E.
29. 12. 2017 08.06
6

Danny in Lexi Reed sta se januarja 2016 odločila, da izgubita odvečno težo. In po skoraj dveh letih bosta, ko se tokrat leto prevesi v novo, nazdravila, ker jima je res uspelo. Izpolnila sta svojo novoletno zaobljubo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Če se odločiš, da boš dosegel cilj, ti lahko uspe, je njuno sporočilo. Januarja 2016 sta Lexi in Danny Reed tehtala 220 in 127 kilogramov. Nikoli nista bila težja in bila sta žalostna. A odločila sta se, da ne bosta obupavala, temveč poskušala shujšati.

Nista imela nobenega osebnega trenerja in nista se držala nobene posebne diete. Tudi za operacijo niti slučajno ni bilo denarja. Američana sta dokaz, da je recept enostaven. Veliko motivacije in discipline. Ter to, da sta enostavno začela nezdravo hrano menjati za zdravo. Vsak dan sta si zapisovala, kaj sta pojedla. Petkrat na teden pa sta začela po pol ure obiskovati telovadnico. Po dveh letih je vidno, da je recept preprost, a tudi učinkovit.

Ni bilo vedno lahko, “toda imela sva drug drugega in motivacijo, da se drživa cilja dan za dnem,” je zapisala Lexi na svojem Instagram profilu, ki ga je odprla, da bi njuna zgodba navdihnila druge. “Želela sva postati starša, želela sva uživati v dolgem, zdravem življenju. Nisva vedela, da bova v približno letu in pol postala povsem drugačen par. Izgubila sva odvečno težo in se tudi tesneje povezala. Kilogram za kilogramom, korak za korakom, dan za dnem sva spreminjala svoji življenji. Svoji telesi sva spremenila v osebi, ki sva vedno želela biti.”

Lexi je tudi zapisala, da ji je Danny vedno stal ob strani in z njo ravnal enako, ko je imela 220 kilogramov in danes, ko jih ima 82.

Vsem, ki bi se odločili poskušati izgubiti odvečno težo to novo leto, pa še pove: “Ne boste vedno imeli časa, a morali si ga boste vzeti. Jutri je nov dan. Ne obupajte nad seboj in se borite naprej. 25 let sem bila zapornica v lastnem telesu. In potem sem se tega naveličala. Naveličala sem se, da ne morem živeti polno. Vedela sem, da moram poskrbeti za svoje zdravje sedaj ali pa bom umrla mlada." Enostavno je treba začeti in nadaljevati, dokler ne prideš prek vseh ovir do cilja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587