Vizita.si
image (28)

Novice

Oh ne, kaj so ujeli fotografi!

S.P.
02. 07. 2013 14.01
27

Pri 37 in treh porodih se lahko oskarjeva nagrajenka Reese Witherspoon še vedno pohvali z vitko ter zavidanja vredno postavo. To ji uspeva z redno telovadbo, med katero pa včasih tudi malce pretirava. Poglejte, kaj se ji je zgodilo.

Z oskarjem nagrajena igralka in polnozaposlena mamica treh otrok Reese Witherspoon, ki je zaslovela s filmsko uspešnico Blondinka s Harvarda, je ponedeljkovo jutro preživela tako, da je tekla v bližnji telovadnici, pri čemer pa je morala biti malce neprevidna, poroča britanski tabloid MailOnline. Medtem so jo namreč neprestano zasledovali paparaci, ki so po koncu naporne vadbe opazili manjšo poškodbo na njeni levi nogi, ki je pred tem še ni bilo. “Auč, tale modrica pa je videti precej boleča. Očitno se je pošteno udarila,“ so ugibali tuji mediji.

A se je njihova pozornost kmalu preusmerila na vitko in utrjeno postavo 37-letne zvezdnice, ki si jo je ta uspela izoblikovati že nekaj mesecev po obdobju zadnje nosečnosti. Kot je pred kratkim zaupala svojim oboževalcem, svojo težo ohranja s pomočjo jutranjega teka in joge. Na tek se, kadar je le mogoče, odpravi v družbi partnerja ali prijateljic, da ji tista ura, kolikor preteče skoraj vsak dan, zaradi pogovarjanja ter šaljenja mine veliko hitreje. “Bolj boste motivirani tudi, če boste vmes poslušali glasbo, ki vas napolni z energijo,“ pravi. “Na drugi strani jogo obiskuje 3-krat na teden po 90 minut,“ dodaja osebni trener in vaditelj joge Matthew Reyes. “Največ časa posveti vajam za krepitev gležnjev, da si teh med tekom ne bi poškodovala.“ Seveda pa ne pozavi tudi na zdravo prehrano. Je veliko sadja in zelenjave ter pazi, da zaužije čimmanj maščob. Na njenem jedilniku se naprimer pogosto znajdejo pust piščanec in ribe.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602