Vizita.si
“Kot zagovornica zdravega življenjskega sloga bi lahko vedela, da ta rebra še zdaleč niso videti zdrava,“ ji očitajo tuji mediji.

Novice

O ne, kaj so ujeli paparaci …

S.P.
19. 07. 2013 13.31
38

Brazilska manekenka Julia Pereira je na plaži razkrila svojo vitko in koščeno postavo, ki po mnenju tujih medijev še zdaleč ni videti zdravo. Kaj menite, gre zgolj za nerodno pozicijo telesa ali je zvezdnica res nekoliko presuhljata?

“Kot zagovornica zdravega življenjskega sloga bi lahko vedela, da ta rebra še zdaleč niso videti zdrava,“ ji očitajo tuji mediji.
“Kot zagovornica zdravega življenjskega sloga bi lahko vedela, da ta rebra še zdaleč niso videti zdrava,“ ji očitajo tuji mediji.FOTO: Profimedia

Ko se je brazilska manekenka Julia Pereira odpravila na plažo, kjer je brezskrbno poležavala v družbi prijateljic, si ni mislila, da bodo fotografije, ki so jih medtem ujeli paparaci, že kmalu dvignile toliko prahu. Mail Online se je namreč obregnil ob njeno vse bolj vitko in koščeno postavo, ki naj bi predvsem mladim podala slabo sporočilo. “Kot zagovornica zdravega življenjskega sloga bi lahko vedela, da ta rebra še zdaleč niso videti zdrava,“ ji je očitalo več tujih medijev.

Je zvezdnica res prekoščena?
Je zvezdnica res prekoščena? FOTO: Profimedia

Sama na opazke še ni odgovorila, so ji pa v bran že stopili nekateri oboževalci, ki menijo, da se je to zgodilo zgolj zaradi trenutne pozicije telesa. Prepričani so namreč, da se lahko suhljata zvezdnica kljub temu pohvali lepim ter zavidanja vrednim telesom. “Všeč mi je, da so moje mišice čvrste in izklesane, zato se trudim, da bi ostala v formi,“ je s svojo postavo zadovoljna tudi sama. “V telovadnico se odpravim vsaj 4-krat na teden, najraje pa dvigujem uteži in delam kardio. Verjemite mi, 30 do 60 minut hitrega tega ali intenzivnega kolesarjenja sta najboljša načina za odpravo nekaj odvečnih kilogramčkov,“ svetuje bralcem že prej omenjenega britanskega tabloida.

Sicer pa se ne obremenjujte preveč, če ste vse to že preizkusili, a želenega rezultata še vedno niste dosegli. Dejstvo je, da vsako telo deluje drugače in tudi na določeno dieto oziroma način vadbe se odzove drugače. Zato si za zgled pri hujšanju nikar ne izbirajte zvezdnic in zvezdnikov, saj ne glede na to, kar boste naredili, nikoli ne boste videti do potankosti enaki. Pri tem, ali bodo določeni deli telesa bolj ali manj izklesani in kako bodo izoblikovani, ima namreč v veliki meri vpliv tudi genetika. Nekdo ima tako lepo izoblikovane roke in zadnjico že brez napornih vaj, spet drugi mora za lepe mišice in obline močno garati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602