Vizita.si
image (28)

Novice

Ob teh fotografijah mnogi kar niso mogli verjeti svojim očem

S.P.
29. 03. 2013 15.32
12

Svetovni mediji so se obregnili ob početje ameriške igralke Rose McGowan, ki se je v petek, tako kot običajno, odpravljala v bližnjo telovadnico. Vendar pa niso pričakovali, da bodo na njeni nogi še vedno lahko videli veliko opornico, ki je blažila posledice nedavnega zloma.

“Videti je, da svetlolaske zares nič ne more ustaviti. Saj vendar komaj hodi, pa že sili na svojo novo uro telovadbe. To zagotovo ni običajno niti trenutno priporočljivo ravnanje,“ so bili nad početjem priljubljene ameriške televizijske in filmske igralke, glasbenice ter manekenke Rose McGowan presenečeni svetovni mediji, med njimi tudi Daily Mail. Čeprav si je zvezdnica v začetku meseca huje poškodovala nogo, so jo namreč v petek ujeli na poti v bližnjo telovadnico, kar pa jih je glede na njeno zdajšnje zdravstveno stanje precej šokiralo.

“Kot da že ni dovolj, da k sebi očitno kar vabi nesrečo, zdaj to še namerno izziva,“ so še zapisali v nadaljevanju. S tem so se malce pošalili predvsem na račun dejstva, da si je 39-letnica v zadnjih štirih letih že trikrat poškodovala isto nogo. Tokrat naj bi bil vzrok padec s kolesa, pred dvema letoma si je zaradi nošenja visokih pet zlomila mezinček, vse pa se je začelo z zlomom noge, medtem ko je tekla po stopnicah. “Nazadnje sem si prst zlomila zaradi tega, ker sem kar 15 ur nosila visoke pete, ki so bile precej neudobne, teren pa precej razgiban, za prvo izmed nezgod v tej seriji pa je bila kriva predvsem moja neučakanost,“ je povedala v krajšem intervjuju.

Vse se je začelo leta 2008, ko si je v fitnes centru prvič zlomila nogo. “Tekla sem po stopnicah, da bi se srečala z osebnim trenerjem, saj sem se bala, da me bo moral sicer predolgo čakati. Začela sem preskakovati stopnice in že naslednjo sekundo sem udarila v rob zidu,“ je pojasnila in šaljivo nadaljevala. “Vendar pa vadbe nisem zamudila. Zdržala sem in odtelovadila svoje, šele nato pa sem šla v bolnišnico na pregled. Zdravnik je ob postavitvi diagnoze mislil, da jočem zaradi bolečin, a sem mu povedala, da jočem zato, ker grem prihodnji teden na morje, kjer pa ne bom mogla nositi svojih najljubših čevljev. Ljudjem bi rada preprosto povedala, da se življenja ne splača jemati tako resno, kot ga jemljejo nekateri. Vsaka negativna izkušnja je neka nova šola in upam da bo tokrat tudi mene končno izučilo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587