Vizita.si
Chantelle Houghton

Novice

Diagnoza pretresla tudi njene oboževalce …

S.P.
12. 03. 2013 10.18
12

Britanska manekenka Chantelle Houghton je dodobra prestrašila svoje oboževalce, potem ko je na družbenem omrežju Twitter sporočila, da bi njeno zdravstveno stanje zaradi možganske kapi utegnilo biti resneje ogroženo. K sreči pa so ji zdravniki postavili novo diagnozo, ki je razkrila njeno pravo bolezen.

Britanski tabloid Daily Mail poroča, da je priljubljena manekenka, ki pa se v zadnjem času poskuša uveljaviti tudi kot televizijska osebnost, Chantelle Houghton svoje oboževalce na družbenem omrežju Twitter prestrašila z resno novico. Sporočila jim je namreč, da je zaradi hujših zdravstvenih težav materinski dan morala preživeti v bolnišnici.

 “Zahvaljujem se bolnišnici Broomfield hospital Chelmsford, da so poskrbeli zame,“ je zapisala 29-letnica. Nepričakovano in nenadoma se je namreč začela spopadati z različnimi simptomi neznane bolezni, kot so nemoč v predelu rok, odrevenelost, hudi glavoboli, nerazločen govor ter pogoste vrtoglavice, zaradi česar so zdravniki najprej posumili na možgansko kap in jo že isti dan sprejeli v bolnišnico. Vendar pa so si lahko oboževalci že kmalu oddahnili, saj so nadaljne preiskave pokazale veliko zmoto. Ob povišani telesni temperaturi so namreč izvedli še druge preiskave in ugotovili, da gre zgolj za obolenje s sezonsko gripo, ki pa bo k sreči minilo že v nekaj dneh.

Vnedar pa tudi te bolezni ne smemo jemati zlahta, saj lahko povzroči številne zaplete. Gre za akutno nalezljivo virusno obolenje dihal, ki ga je v tem primeru povzročil virus tipa B, ki nas ogroža predvsem v hladnejših mesecih, na primer v februarju ali pa marcu. Začne se nenadoma in že nekaj dni za tem, ko virus pride v telo, zato je že ob prvih simptomih dobro poiskati zdravniško pomoč in naslednjih nekaj dni preživeti v postelji. Spretno se ji lahko izognete le s preventivnim cepljenjem.

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587