Vizita.si
Oblika prsi naj bi vplivala na to, kakšna je vaša osebnost.

Novice

Kaj oblika prsi razkriva o njej?

Ni.J.
15. 12. 2010 08.20
8

Italijanski seksolog pravi, da je mogoče žensko osebnost prepoznati in razbrati na podlagi oblike njenih prsi. Ali je njegova študija pravilna ali ne, preverite kar sami.

Oblika prsi naj bi vplivala na to, kakšna je vaša osebnost.
Oblika prsi naj bi vplivala na to, kakšna je vaša osebnost.FOTO: iStockphoto

Piero Lorenzoni, italijanski seksolog, je na podlagi raziskav, ki jih je opravil, ugotovil, da imajo ženske z enako obliko prsi podobne osebnostne lastnosti. Prav zato je naredil pregled najpogostejših oblik prsi in zraven dopisal osebnostne značilnosti njihovih lastnic. Ali teorija drži ali ne, preverite sami.

- Melona: Ženska s prsmi v obliki melone, torej z velikimi in okroglimi prsmi, uživa v prehranjevanju. Všeč ji je, če jo kdo razvaja in občuduje, seksa pa ne daje ravno na prvo mesto.

- Grenivka. Čeprav je ženska s prsmi v obliki grenivke videti neizmerno seksi in erotično, je v resnici sramežljiva in preprosta. Rada razvaja svojega partnerja in ima raje nežnost, kakor seks.

- Hruška. Hruške obožujejo ljubezen v vseh oblikah. Običajno so verne, a hkrati pogosto nagnjene k varanju. Uživajo namreč v dobrem in pogostem seksu.

- Ananas. Ženske s prsmi v obliki ananasa so inteligentne in usmerjene v gradnjo kariere, a še vedno romantične. So tudi izjemno zveste, zato uživajo v dolgih zvezah.

- Pomaranča. Čeprav je samozavestna in ima natančno zastavljene cilje, ni pretirano zainteresirana za seks. Obožuje pogovore in druženje.

- Limona. Ženske, katerih telesa krasijo 'limone' so polne življenja in se rade pošalijo, tudi na svoj račun. Rade imajo umirjeno in uravnovešeno življenje ter ne marajo presenečenj.

- Češnje. Če vaše prsi spominjajo na češnje, ste zabavne in inteligentne. So odlične življenjske sopotnice in najprimernejša družba na potovanjih, uživajo pa tudi v seksu.

Lorenzoni je svojo študijo zaključil z ugotovitvijo, da ženske v resnici ne uživajo ravno najbolj v spolnosti ter da volumen in oblika prsi ne vplivata bistveno na njihovo željo po seksu. Je do tega zaključka prišel na podlagi dejstva, da nobena od žensk, ki so sodelovale v študiji ni bila zainteresirana zanj ali je to res?

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587