Vizita.si
image (28)

Novice

Oboževalci niso verjeli svojim očem ...

S.P.
11. 07. 2013 08.01
13

Rihanna tokrat svojih oboževalcev ni osupnila z angelskim glasom temveč z brezhibno postavo, ki je nemudoma postala tarča vseh okoliških fotografov. Preverite, kako ji je uspelo izklesati svoj raven in mišičast trebušček.

Priljubljena barbadoška pevka Rihanna je v tem tednu prispela na novo postojanko na svoji svetovni turneji Diamonds, na Dunaj, kjer je bila deležna toplega sprejema. Pred njenim hotelom v avstrijski prestolnici jo je pričakalo na tisoče oboževalcev, ki pa so si lahko zvezdnico ogledali še bolje, kot so pričakovali. 25-letnica je namreč prednje stopila v precej razkrivajočih oblačilih – kratkem krilcu ter majčki z globokim izrezom, v kateri je pokazala svoj raven, mišičast in kot izklesan trebuh, ki je nemudoma postal tarča tako profesionalnih kot tudi amaterskih fotoaparatov.

“To preprosto morate videti v živo. S tako brezhibnim telesom se lahko pohvali le redkokatera posameznica,“ je bil nad videnim navdušen tudi britanski tabloid DailyMail, ki ji je še pred kratkim očital, da je malce previtka. Temnolaska je takrat odgovorila, da njen namen nikoli ni bil shujšati, ravno nasprotno - želela se je celo malce zrediti, da bi pridobila nekaj zdrave mišične mase ter izoblikovala svoje telo. “Vidni rezultati so posledica redne telovadbe ter zdravega načina življenja,“ pravi Rihanna, ki vsak prosti trenutek izkoriti za vadbo.

Kako je sestavljen trening, ki ga priporoča Rihanna?

- pet minut kardio ogrevanja (tek),
- pet minut vaj za zgornji del telesa, torej roke in ramena, na primer potiskanje uteži nad glavo,
- pet minut vaj za noge in zadnjico, kot so počepi ali izpadni koraki,
- pet minut vaj za trebuh, kot so trebušnjaki na tleh ali na žogi,
- pet minut kardio vadbe, na primer poskoki iz počepa ali preskoki.

Med vajami naredite največ minuto in pol premora, saj boste na ta način ohranili povišan srčni utrip in tako porabili več energije. Ne samo da boste s takšnim treningom hitreje izgubili nekaj kilogramov, oblikovali si boste tudi mišice celotnega telesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602