Vizita.si
image (28)

Novice

Oboževalka Justina Bieberja se je zgrudila in umrla

S.C.
29. 04. 2012 08.18
26

Prikupna in zdrava 15-letnica se je nenadoma med šolsko igro zgrudila in pozneje v bolnišnici umrla. Celo zdravniki ne znajo pojasniti, kaj se je pravzaprav zgodilo.

"Bila je zdrava, živahna, očarljiva in priljubljena. Vsi smo jo imeli radi in nikoli ne bomo pozabili njene čudovite osebnosti ter njenega prikupnega navdušenja nad Justinom Bieberjem. Naj počiva v miru in naj jo čuvajo angelčki v nebesih," s solznimi očmi pripovedujejo sošolci, prijatelji in znanci komaj 15-letne Nicky Payne iz Kenta, občine v jugovzhodni Angliji. Te dni se je namreč v šoli Angley, specializirani za šport, ki jo je simpatična najstnica obiskovala, zgodila prava tragedija. Med popolnoma običajno igro se je Nicky nenadoma zgrudila in izgubila zavest.

Reševalci so prispeli z bliskovito hitrostjo, vendar prepozno. V bolnišnici William Harvey Hospital v Ashfordu se je namreč srce prikupne 15-letnice za vedno ustavilo. Zdravniki enostavno ne znajo pojasniti, kaj se je pravzaprav zgodilo, so pa izključili sumljive okoliščine. "Jočemo dan in noč. Naša punčka nas je za vedno zapustila, pa tako zdrava in živahna je bila," v solzah komaj izdavi oče. Z družino sočustvuje cela Anglija, na družbenih omrežjih jim izrekajo sožalje. Nadaljnja preiskava bo pokazala, kaj se je v resnici zgodilo. Je imela res tako šibko srce, da ni preneslo tolikšnega napora?

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587