Vizita.si
image (28)

Novice

Obstaja kaj, česar si ne upa?

L.E.
02. 08. 2012 09.33
10

Če je bila rojena leta 1955, še ne pomeni, da si ne more nadeti oblačil, ki jih verjetno nosi tudi njena 18-letna hčerka. Se strinjate, da ji takšen stil pristoji?

Če v svoj videz skozi leta vložiš tako veliko, kot je Janice Dickinson, ga želiš tudi čim bolj izpostaviti. Tako tudi s 57 leti ves čas nosiš oblačila, ki so kratka in oprijeta ter več razkrivajo, kot skrivajo. Toda ne moremo trditi, da ji ne pristojijo. Opazno je, da zelo pazi, da res redno telovadi, da se drži zelo stroge diete, nikoli ji ni bilo težko niti obiskati ordinacije plastičnega kirurga. “Moje telo mi je zelo všeč, pravzaprav imam z njim odnos, ki meji na kompulzivno obsesivnost. Vedno si moram vzeti čas za telovadbo, zelo skrbim, da so vse sestavine, ki jih vnesem vase, res organske. Veliko se sproščam, pogosto meditiram in redno vadim jogo. Z veseljem se odpravim tudi v hribe,“ pojasnjuje. Obsesivno-kompulzivna motnja je sicer psihično stanje, ko se ne moremo znebiti določenih misli, ki nas nato preganjajo, dokler jih ne uresničimo. To pomeni, da Janice recimo v določenem dnevu ne more storiti nič drugega, dokler ne konča začrtane telovadbe. Toda tudi nekdanji supermodeli se postarajo, zato temu procesu ni mogla uiti niti Dickinsonova. Zaradi prepogostega izpostavljanja kalifornijskemu soncu je njena koža morda še bolj zgubana, vidnih je veliko pigmentnih madežev. Toda gube pri njej zagotovo marsikdo prezre, ker je njeno telo tako vidno jedro in lepo oblikovano.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587