Vizita.si
image (28)

Novice

Od daleč lepa in mladostna – od blizu pa ...

S.P.
24. 05. 2013 11.26
19

Demi Moore že dolgo velja za eno najlepših zvezdnic na svetu, zdaj pa kritiki namigujejo, da naj bi se njen čas vendarle počasi iztekal. So bližnji posnetki njenega obraza tudi vas tako presenetili kot nekatere zlobne jezike?

Ena najbolje plačanih filmskih in televizijskih igralk ter producentk v Hollywoodu Demi Moore, ki so jo med zvezde izstrelile uspešnice, kot so Duh, Zadnji dobri možje, Nespodobno povabilo in Čarlijevi angelčki, je na velikih platnih ali pa ob sprehodu po rdeči preprogi vedno videti kot iz škatlice. Zato so bili mnogi toliko bolj presenečeni, ko so v javnost pricurljale zadnje fotografije njenega nenaličenega ter močno približanega obraza, ki pa vendar ni tako brezhiben, kot bi pričakovali, je poročal britanski tabloid Daily Mail.

Paparaci so ji v sredo sledili v telovadnico, v katero se je tako kot vsak dan odpravila na jogo. Pred tem se seveda ni naličila, kar je takoj pritegnilo njihovo pozornost, nastali bližnji posnetki, ki so v javnost pricurljali danes, pa so že predramili zlobne jezike. “Od daleč smo občudovali, kako lepa in mladostna je, od blizu pa vidimo, da je njena starost vse bolj očitna,“ so zapisali. “Koža je vidno postarana, saj daje občutek izčrpanega videza, vidnih pa je tudi vse več starostnih sprememb, tudi nekaj madežev ali peg.“ Glede na to, da dan ni bil sončen, so namignili tudi, da bi sončna očala lahko zakrivala temne podočnjake. “Videti je kot duh. Morala bi si napolniti baterije.“

Kljub precej strogim pripombam, ki so jih podali kritiki, pa moramo razumeti, da je Moorova letos praznovala že 50. rojstni dan, zato je razumljivo, da je ne moremo več primerjati z njeno mlajšo različico. Pohvalno je, da pri teh letih še vedno telovadi, vitko postavo pa ji zagotovo zavida tudi marsikatera pol mlajša kolegica. Seveda je k temu pripomogla tudi zdrava prehrana. “Veliko dam na svoje zdravje, zato si vsako jutro privoščim sveže iztisnjen zelenjavni sok iz rdeče pese in druge zelenjave, namesto sladkarij pa pojem tudi veliko sadja,“ je za isti medij že pred časom pojasnila zvezdnica, na zdajšnjo objavo pa se še ni odzvala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602