Vizita.si
image (28)

Novice

Od daleč neverjetna lepotica, a če pogledamo od blizu ...

S.P.
06. 12. 2013 15.27
7

Ko se je Vanessa Hudgens v javnosti pojavila neurejena in nenaličena, se je nadnjo zgrnil oblak očitkov, češ da si takšna skorajda ni podobna. A je igralka tudi prava naravna lepotica, ki se lahko pohvali z lepo ter čisto kožo, saj jo neguje temeljito in redno.

Tuji mediji so se spotaknili ob bližnje posnetke Vanesse Hudgens, ki je na rdeči preprogi vedno videti kot iz škatlice, ko se sprehaja po mestu, pa je ni sram priznati, da na svoj videz ne da veliko. To so fotografi opazili tudi v četrtek, ko so jo ujeli na ulicah New Yorka, kjer jih je presenetila s svojo sproščenostjo, preprostostjo, malce razmršenimi lasmi ter nenaličenim obrazom.

In čeprav so jo ujeli v nekaj nerodnih trenutkih ter ji nato očitali, da si od blizu skorajda ni podobna, pa to še ne pomeni, da ni prava naravna lepotica. Kljub vsemu se lahko namreč pohvali z lepo in čisto kožo, ki ličil sploh ne potrebuje, saj zanjo skrbi temeljito in redno. “Veliko bolj kot v tonike ali kremice verjamem v nego od znotraj,“ je povedala za Mail Online. “Vsakič, ko telovadim ter se potim, kar čutim, kako strupi odhajajo iz mojega telesa. Prepričana sem, da mi to najbolj pomaga.“

Vsaj 3-krat tedensko namreč obiskuje ure pilatesa, ki povezuje vaje za krepitev in gibljivost telesa ter vaje, pri katerih kot obremenitev uporabljamo upor. Tovrstna metoda vadbe temelji na principu, da okrepimo vse trebušne in hrbtne mišice ter med gibanjem z rokami in nogami ohranjamo stabilnost telesa, pomembni pa sta tudi mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602