Vizita.si
image (28)

Novice

Od daleč popolna – kaj pa od blizu?

S.P.
22. 01. 2013 08.09
2

Še v preteklem tednu je na rdeči preprogi osupnila z močno naličenim obrazom, danes pa je svetlolasa lepotica AnnaLynne McCord oboževalcem razkrila tudi svojo naravno in povsem realno podobo. Ali je od blizu še tako popolna?

Priljubljena ameriška igralka AnnaLynne McCord, ki je zaslovela predvsem z vlogo v priljubljeni mladinski televizijski seriji 90210, v kateri je uprizorila vedno brezhibno urejeno Naomi Clark, je dokazala, da je tudi ona povsem običajno dekle. Potem ko je v preteklem tednu na filmskem festivalu v Utahu še osupnila z močno naličenim obrazom, se je tokrat odločila upreti zahtevam sveta slave in oboževalcem pokazati svoj pravi obraz.

Ob prihodu na letališče v Los Angelesu je tako včeraj vse prisotne presenetila s svojo naravno in realno podobo, ki je razkrila tudi nekatere nepravilnosti na koži, s katerimi pa se 25-letnica že dalj časa naj ne bi več obremenjevala. “Zadnjih nekaj let se spopadam z že stalnimi težavami z nečisto kožo na obrazu, saj jo pogosto prikrijejo številne nepravilnosti – od temnih madežev, majhnih nadležnih mozoljčkov, pa vse do hujših aken, ki lahko človeku še kako hitro zagrenijo življenje,“ je priznala svetlolasa lepotica.

“Dolgo sem se skrivala za tono ličil, uživala sem celo različna zdravila, nekega jutra pa sem se zbudila in ugotovila, da me je zahteva Hollywooda po popolnosti popolnoma minila. Nehala sem paziti na svojo prehrano, prekinila sem strogo dieto. Zdaj si z veseljem privoščim tablico mlečne čokolade ali porcijo nezdrave hrane in priznati moram, da je moje življenje danes veliko lepše. Nehala sem se obremenjevati z mnenji drugih ljudi in se sprejela takšno, kakršna sem. Fotografije paparacev me ne motijo, še več, vesela sem, da dosežejo številne posameznike, ki se spopadajo z enakimi težavami in jim 'govorijo', da niso sami, niti edini. Tudi jaz nisem popolna in s tem ni prav nič narobe.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587