Vizita.si
image (28)

Novice

Od daleč popolna; kaj pa od blizu?

L.E.
24. 07. 2012 14.05
17

Marsikdo ji zavida. Ima uspešno kariero, lepega zaročenca, popolno postavo, čudovit obraz in še bi lahko naštevali. Toda tudi ona ima svoje težave.

Miley Cyrus ima šele 19 let, zato je normalno, da ji koža vsaj občasno povzroča težave. Nedavno je tako na filmskem prizorišču obiskala svojega zaročenca, avstralskega igralca Liama Hemswortha, ter se obenem z nasmehom na obrazu postavila pred fotografske aparate. Mlada zvezdnica se pravilno ni skrivala pod goro ličil, njen obraz pa ni bil zato prav nič manj lep, četudi ga je kazilo nekaj mozoljčkov na čelu in bradi. Včasih imamo v življenju manj časa za pravilno nego ali prehrano in tedaj koža pogosto pokaže svoje nezadovoljstvo. Sicer pa je mogoče težave z mozoljčki močno zmanjšati, če se naučimo za svoj obraz skrbeti pravilno.

Če tudi vas mučijo mozoljčki, nikar ne obupavajte. Le naučiti se morate, kako za svojo kožo skrbeti pravilno. Četudi je mastna ali mozoljasta, ne uporabljajte grobih čistilnih sredstev. Potem ko ste svoj obraz umili, vas ne sme nič peči ali pretirano zategovati. Nato premislite, ali sploh potrebujete kremo. Vaša koža morda proizvaja dovolj maščobe? Zakaj bi to torej še dodajali? Potrebujete morda malo vlage? Preizkusite. Umijte se z nežnim gelom ter počakajte nekaj minut. Imate neprijeten občutek zategovanja? Torej potrebujete rahlo vlažilno kremo. Če tega občutka nimate, je ne potrebujete. V tem primeru morate izbrati le sončno kremo, ki je čim manj mastna. Čez dan lahko odvečno maščobo popivnate tudi s posebnimi robčki za mastno kožo. Zvečer pa ne pozabite nanesti izdelka s salicilno kislino. Ta ima namreč moč, da zelo učinkovito očisti pore.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587