Vizita.si
image (28)

Novice

Od daleč vedno brezhibna ..., kaj pa od blizu?

S.P.
21. 06. 2013 13.53
5

Izraelska manekenka Bar Refaeli je dokazala, da je tudi ona povsem običajno in preprosto dekle. V javnosti se je znova sprehodila neurejena, ob kar so se sicer že obregnili številni mediji, sama pa pravi, da ličil za lepoto ne potrebuje. S kom pa se strinjate vi?

Kariera ene najuspešnejših manekenk na svetu, izraelske lepotice Bar Refaeli, temelji na njenem edinstvenem videzu ter neizmerni lepoti, pa vendar niti ona ne more prikriti, da na običajno ponedeljkovo jutro ne zgleda nič bolje kot vsa ostala dekleta. 28-letnico so paparaci ujeli v New Yorku, po katerem se je sprehajala nenaličena in še zdaleč ne tako urejena, kot smo je vajeni na modni pisti, ob kar pa so se že bregnili nekateri tuji mediji. “Če jo pogledamo od blizu, lahko opazimo, da je njen obraz videti močno izčrpan, koža ni nič kaj sijoča ter elastična, nekoliko izrazitejši pa so tudi podočnjaki,“ je naprimer poročal Daily Mail.

A se sama, kot je povedala pred kratkim, s takšnimi in drugačnimi opazkami ne obremenjuje. “S tem, kakšna sem v resnici, sem več kot zadovoljna ter se tega nikakor ne sramujem. Tako me je naučila moja mama. Zakaj ne bi torej tega delila tudi z zunanjim svetom?“ se je ujezila. Za Vogue pa je o negi svoje kože povedala tudi slednje: “Naj povem, da se pravzaprav, razen ko delam, zelo redko ličim. Moja koža je namreč zelo občutljiva, zaradi česar ji moram pustiti več dihati kot ostale posameznice, a me to nikoli ni pretirano motilo. Zadostuje mi že dobra vlažilna krema, da sem vsako jutro videti sveža in spočita, ostalega pa skorajda ne potrebujem. Rada ostajam pri osnovah, saj je manj včasih res več,“ je pojasnila in razkrila, kaj je za dekle v resnici najpomembnejše. “Tega ne smete nikoli pozabiti – nasmeh je nekaj najlepšega, kar lahko krasi obraz lepega dekleta, je nekaj, česar ne more prekositi še tako drago ličilo. Vzljubite se in nasmehnite ter ponosno zakorakajte svojim sanjam nasproti. Verjemite mi, z dobro mero samozavesti je uspeh zagotovljen.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602