Vizita.si
image (28)

Novice

Od daleč vedno brezhibna ..., kaj pa od blizu?

S.P.
28. 06. 2013 15.18
15

Na rdečo preprogo se vselej odpravi z močno naličenim obrazom, tokrat pa je zvezda resničnostnih šovov Kourtney Kardashian oboževalcem razkrila tudi svojo naravno podobo. Je od blizu še tako brezhibna?

Zvezda resničnostnih šovov, televizijska osebnost in modna oblikovalka Kourtney Kardashian, najstarejša med 3 najbolj obleganimi sestrami na svetu, dom le redko zapusti, preden vizažisti na njen obraz nanesejo debel sloj ličil. “In zdaj lahko vidimo, zakaj,“ se je ob pogledu na njene zadnje fotografije pošalil britanski tabloid Daily Mail. Paparaci so jo namreč v četrtek ujeli med manjšim nakupovanjem v Kaliforniji, kjer je mimoidoče presenetila s svojim pravim obrazom, ki pa je razkril tudi nekatere nepravilnosti na koži.

“Videti je, da je novopečena mamica trenutno pod nekoliko večjim pritiskom, posledično tudi stresom, saj so njena lica in brado napadli mozoljčki. Sicer pa pohvalno, da jih tokrat ni poskušala prikriti, temveč je svoji koži pustila malce dihati,“ so opazili tuji mediji. 34-letnica je za ChaCha povedala, da se z aknami bori že vse od 13 leta starosti, te pa jo znova napadajo vsakič, ko si privošči nekaj nezdrave hrane. “Vsak se kdaj pregreši, sploh v družbi majhnih otrok, ki naravnost obožujejo sladkarije,“ priznava. “Verjamem v frazo, da si to, kar ješ. Če mi je všeč ali ne, se način prehrane vedno odraža na kvaliteti moje kože. Če jem zdravo, sem tudi videti bolj zdrava.“ Kourtney se trudi, da uživa čim bolj nekalorično hrano. Rada si privošči veliko svežega sadja in zelenjave, kot prilogo k mesu ali ribi pa si namesto krompirja ali testenin pogosto naroči kar kuhano zelenjavo. ''Tako nisem začela jesti le zato, ker je to zdravo, temveč tudi zato, ker mi je takšen način prehranjevanja všeč,'' je še povedala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602