Vizita.si
Po porodu je dejala, da čuti, kako so njene mišice izgubile tonus, zato je, da je spet prišla v formo, veliko telovadila in pazila na prehrano.

Novice

Neverjetno, kaj ji je uspelo!

Ni.J.
28. 05. 2012 09.12
27

Beyonce je hčerko Blue Ivy rodila pred skoraj petimi meseci, do sedaj pa je pevki uspelo izgubiti že osupljivih 27 kilogramov! Kako ji je uspelo?

Po porodu je dejala, da čuti, kako so njene mišice izgubile tonus, zato je, da je spet prišla v formo, veliko telovadila in pazila na prehrano.
Po porodu je dejala, da čuti, kako so njene mišice izgubile tonus, zato je, da je spet prišla v formo, veliko telovadila in pazila na prehrano. FOTO: X17ONLINE.COM

Tako kot vsaki ženski se je telo po porodu spremenilo tudi pevki Beyonce. Takrat je za People dejala, da se mora ponovno spraviti v formo, predvsem ker je izgubila mišični tonus. "Čutim, kako mi vse poskakuje. Vse, kar je bilo prej čvrsto in mišičasto, ni več, a vidim, da se stvari počasi izboljšujejo. Treba bo garati."

Da bi učvrstila svoje telo, je pevka telovadila vsaj trikrat tedensko po 90 minut. V tem času je, kot piše Hollywood Life, tekla, plesala ter delala vaje z žogo. Veliko časa je preživela tudi v fitnesu, sicer pa je pazila tudi na prehrano. Njen jedilnik so tvorile sprva večinoma beljakovine. Za zajtrk si je privoščila beljake, za kosilo beljakovinski napitek ali purana, za malico kumare, začinjene s kisom, kajenskim poprom in limono, jagodičevje ali zeleno jabolko, za večerjo pa je običajno jedla japonsko hrano. Pri hujšanju ji je, kot pravi sama, pomagalo tudi dojenje, vendar pa je dojila le deset tednov.

Njeno trdo delo pa je obrodilo sadove, saj se je na koncertu pred nekaj dnevi, prvem po devetih mesecih odmora, pojavila z veliko vitkejšo in čvrstejšo postavo. "Še sanja se vam ne, kako trdo sem garala," je povedala oboževalcem. "Shujšati sem morala za 27 kilogramov. Cele dneve sem telovadila." Sedaj, ko ji je končno uspelo doseči svoj cilj, pa 30-letna zvezdnica pravi, da si bo privoščila nekaj razvajanja. "Privoščila si bom predvsem čokolado," je še dejala za US Weekly.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587