Vizita.si
image (28)

Novice

Od zavidljivo lepe dedinje, čez noč do …

S.P.
16. 07. 2013 14.49
26

Tamara Ecclestone je v minulem tednu, ko se je vrnila iz dopustovanja na Bahamih, znova presenetila s pretirano porjavelim videzom. Poglejte si spremembo, ki dviguje veliko prahu.

Bogata dedinja Tamara Ecclestone je dolgo veljala za eno najlepših estradnic na svetu, dokler pa se niso mediji začeli bregati ob njeno nenadno spremembo. Kar naenkrat je namreč začela pretiravati s samoporjavitvenimi tretmaji, zaradi česar je njena polt dobila nenaraven oranžkast ten, ki se je tudi v minulem tednu znašel na rumenih straneh.

Paparaci so jo tokrat ujeli na newyorškem letališču, na katerem je pristala po prihodu iz romantičnega dopustovanja na Bahamih. "Znova je razkrila močno porjavelo kožo, ki je že presegala meje naravnega videza in zagotovo ni bila izid premišljenega izpostavljanja nevarnim sončnim žarkom," je poročal Daily Mail. 29-letnica je sicer v preteklosti že večkrat povedala, da je velika ljubiteljica samoporjavitvenih krem, a blede lise okrog oči zbujajo skrb vzbujajoče špekulacije, ali manekenka v resnici vendarle ne pretirava z uporabo solarija.

Poznate resnico o solariju?

Žarčenje solarija je kar 5-krat močnejše kot pri popoldanskem soncu, zato je še kako pomembno, da smo poučeni o nevarnostih, ki jih tovrstno početje prinaša. Pretirana izpostavljenost UV-žarkom lahko izzove šokantne posledice, kot so epidemija kožnega raka ter trajne poškodbe oči in kože, zato s tem nikakor ne pretiravajte. Priporočeno je, da se v solariju ne sončite več kot nekaj minut dnevno, pred vnovičnim obiskom pa mora miniti vsaj dobrih 48 ur. Pred tem se dobro zaščitit s kremo za sončenje in nahranite vašo kožo s hidratantnim mlekom za telo, pozanimajte pa se tudi o tipu solarija in izberite tistega, katerega UV-žarčenje je najmanjše.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602