Vizita.si
Kate Bosworth

Novice

Kate, le kako ti uspeva?

L.E.
01. 02. 2012 09.15
0

Kate Bosworth je razkrila, kako ohranja svojo vitko postavo. Nekaj časa je sicer bila za številne celo preveč suha, vendar se je sčasoma naučila prehranjevati bolj zdravo.

Kate Bosworth
Kate Bosworth FOTO: Reuters

Ameriška igralka Kate Bosworth je vedno videti odlično. Nekaj časa je bila morda za številne celo malo preveč suha, sedaj pa se je po svojih besedah naučila živeti bolj zdravo. “Drobna sem že naravno,“ pravi. “Vendar sem tudi obsedena z zdravim življenjem.“

Dve njeni skrivnosti sta zdrava hrana ter omejevanje porcij. Pazi, da vsak dan poje pet obrokov, ki so razporejeni skozi cel dan. Nikoli se ne prenaje, temveč omeji količino hrane na svojem krožniku. Seveda ta ni tako majhna, da bi bila kadar koli lačna. Velikost obrokov je prilagojena njenim individualnim potrebam. Čeprav so njeni obroki manjši, vsebujejo vsa potrebna hranila. Vključi tako ogljikove hidrate kot beljakovine in maščobe ter predvsem živila, ki niso predelana. Zajtrk so denimo jajca s polnozrnatim kruhom, kosilo piščančja prsa z avokadom. Ne izogiba se niti posladkom, vendar si privošči le tri grižljaje namesto treh kosov. Pije veliko zeliščnih čajev.

Redno telovadi. Nima osebne trenerke, temveč vadi kar sama. Poleti plava, deska in teče na plaži, pozimi se loti kardio vadbe v telovadnici. Ni je strah niti dvigovanja uteži. Veliko se sprehaja s svojimi psi ter poudarja, da ni pomembno le telovaditi – treba si je vzeti še čas za sprostitev.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587