Vizita.si
image (28)

Novice

Odkrili razlog smrti sina Sylvestra Stallona

K.P.
31. 08. 2012 09.16
34

Mrliški izvedenec je predstavil poročilo o obdukciji preminulega sina Sylvestra Stallona. Izkazalo se je, da je Sage Stallone umrl zaradi dolgoletnih zdravstvenih težav.

Po smrti Sagea Stallona so vzniknile govorice, da naj bi bil krivec za tragični dogodek prevelik odmerek zdravil ali celo mamila, vendar je poročilo o obdukciji pokazalo drugače. V njegovem telesu so bile prisotne le zanemarljive sledi hidrokinona, bolj znanega kot zdravilo vicodin, resnični vzrok njegove smrti pa je bil očitno zastoj srca.

Poročilo tako navaja, da je uradni razlog njegove smrti aterosklerotična bolezen koronarnih arterij. Bližnji prijatelji so reviji People zaupali, da je Sage kljub zdravstvenim težavam pogosto užival hitro hrano, sladkane pijače in je kadil, jemal pa naj bi predpisana zdravila. "Dejstvo je, da so Sageu pri njegovih desetih letih našli šum na srcu. Premalo se je rekreiral, spil je veliko sladkanih pijač in bil je tudi strasten kadilec,“ je povedal Scott Ross, tesni prijatelj družine Stallone. Povedano nakazuje, da naj bi k njegovim zdravstvenim težavam nekaj prispevale tudi nezdrave življenjske navade.

Sagea so 13. julija našli mrtvega v njegovem domu, v njegovi sobi pa je bilo ogromno stekleničk zdravil. Zadnje slovo od komaj 36-letnega filmskega ustvarjalca je bilo 21. julija v Los Angelesu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587