Vizita.si
Posebno ženske veliko prehitro dopustimo, da nam nekaj mlahave kože ali odvečnih kilogramčkov pokvari dopust.

Novice

Ojoj, kaj se ji je zgodilo?

L.E.
21. 07. 2012 08.13
14

Razigrana ameriška zvezdnica je morda res pridobila nekaj odvečnih kilogramčkov, toda ni dopustila, da bi ji kaj takega uničilo poletni obisk plaže.

Posebno ženske veliko prehitro dopustimo, da nam nekaj mlahave kože ali odvečnih kilogramčkov pokvari dopust.
Posebno ženske veliko prehitro dopustimo, da nam nekaj mlahave kože ali odvečnih kilogramčkov pokvari dopust.FOTO: Fame

Julianne Hough kot plesalka, igralka in pevka po navadi zelo pazi na svojo postavo. Toda v zadnjem času je imela morda toliko obveznosti, da je na zdravo prehrano in redno telovadbo le pozabila prevečkrat. Nedavno si je vseeno vzela čas za dopust ter se razigrano podila po plaži. Kot je tudi prav, ji ni bilo niti slučajno mar za nekaj mlahave kože ali kakšen kilogramček več. Po spletu je sicer res zaokrožilo nekoliko manj posrečenih fotografij – toda zagotovo je bila Julianne na njih videti veliko bolj privlačna, ker se ni prepuščala kakršnemu koli pomilovanju, temveč se je ves čas zadovoljno smehljala. Preveč pogosto namreč sami sebe vidimo v veliko slabši luči, kot nas vidijo vsi okoli nas. Lep nasmešek prikrije marsikatero nepravilnost.

Poleg tega bo 23-letnica lahko kmalu spet v popolni formi. Že med počitnicami je izredno aktivna – če bo tako nadaljevala, bo imela hitro spet čvrsto telo in napeto kožo. Pozabiti ne sme le, da ni nikoli dobro pretiravati – potrebno se je le redno držati nekaj zlatih pravil. Eno je zagotovo, da gibanje ne sme biti le občasno, drugo je, da mora biti prehranjevanje zdravo in uravnoteženo. To pomeni, da se dan vedno začne z obilnim zajtrkom. Telo moramo vendar, še preden se odpravimo po vseh opravkih, napolniti z gorivom. Nato moramo tega dotočiti na vsake tri oziroma štiri ure. Zaustaviti se moramo le dve uri pred spanjem, ko ga moramo pustiti, da se tudi sam začne pripravljati na počitek. Le preizkusite, koliko lažje boste zaspali s praznim želodcem. Seveda pa mora biti tudi izbrana hrana takšna, da vsebuje veliko dobrodejnih hranil, vendar hkrati čim manj kalorij.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587