Vizita.si
image (28)

Novice

Oh, ne, saj ni res ...

L.E.
22. 08. 2012 09.11
11

Legendarno manekenko tudi na počitnicah na vsakem koraku spremljajo paparaci. Sicer seveda ne bi izvedeli, kako je Angležinja na izletu z barko preživela vroč dan na soncu.

Kate Moss je s svojo mlado hčerko na počitnicah v francoskem St. Tropezu. 38-letnica večino dni lenari v kopalkah, takšne priložnosti za fotografiranje pa ne izpusti kopica paparacev. Slavna angleška manekenka se sicer res lahko pohvali z zavidljivo postavo, toda pod vročim soncem je pozornost pritegnilo nekaj drugega. Ne le da je lepotica delovala, kot bi ji bilo med izletom z barko v tako vročem vremenu zelo neprijetno, njena koža je začela kazati jasne znake, da je zvezdnica ni ustrezno zaščitila. Dobro je vidno, da se je morala zvečer verjetno ukvarjati z opeklino.

Opeklina je odziv telesa, ki opozarja, da se moramo čim prej premakniti v senco. Že sicer bi bilo priporočljivo, da med enajsto in peto nismo na soncu. Takrat so namreč njegovi žarki najmočnejši. Če si tega, da se v tem času umaknemo, ne moremo privoščiti, je nujno, da se čim bolje zaščitimo. Oblecimo dolge rokave in hlačnice, si na glavo poveznimo slamnik in si na nos nataknimo sončna očala. Vso kožo, ki je razkrita, zaščitimo s širokospektralno sončno kremo. Takšen izdelek ščiti tako pred UVA- kot pred UVB-žarki. Če vas vseeno tako kot Kate presenetijo opekline, te lajšajte z vlažilnimi kremami, ki jih v lekarni prodajajo prav v ta namen. Najbolj učinkovite vsebujejo aloe vero. Če so opekline zelo hude, zavzemajo velik del telesa oziroma jih le stežka prenašate, se ne obotavljajte obiskati tudi zdravnika.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587