Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, bi jih sploh prepoznali?

S.P.
17. 09. 2012 12.36
54

Vrhunski vizažisti ter drugi strokovnjaki ličenja v svetu slavnih do potankosti izpopolnijo videz najlepših zvezdnic, ki jih še kako radi občudujemo. Pa veste, kako izgledajo, ko teh ni v bližini?

Začnite svoj dan s pravilno nego obraza ...

Pomembno je, da obraz že takoj zjutraj očistite z mlačno vodo. Izogibajte se uporabi raznih mil, saj ta spirajo naravni vlažilni faktor in močno izsušijo kožo. Z brisačo le nežno popivnajte kapljice z vašega obraza ter nanj nanesite tonik, ki bo očistil pore ter pomagal odpraviti nepravilnosti. Z njim boste spet vzpostavili naravno raven pH kože in jo pripravili na hidriranje. Za tem nikar ne pozabite nanesti še vlažilne ali dnevne kreme, specializirane za vaš tip kože, saj bo ta zagotovila občutek dolgotrajne navlaženosti ter zgladila vaš obraz. Šele nato se lahko poslužite zabavnega dela ter naličite svoj obraz.

Nikar ne pozabite na vrat!

Koža na vratu se bo veliko prej in opazneje postarala, zato je nega tega še toliko bolj pomembna. Priporočamo vam uporabo kreme, ki vsebuje veliko maščobe, saj lahko te v koži v predelu vratu hitro primanjkuje. Pri nanašanju nikar ne bodite grobi, saj bosta raztezanje in vlečenje kože dolgoročno pustila zelo slab učinek. Nežno jo vtrite in vmasirajte v kožo, za še boljšo navlažitev pa si lahko tu in tam privoščite tudi oljno oblogo. Po nanosu vrat ovijte z brisačo ter pustite učinkovati dobrih 30 minut. Vaša koža bo zatem zagotovo spet sveža in veliko bolj napeta.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587