Vizita.si
image (28)

Novice

Bo izgubila bitko z odvečnimi kilogrami?

S.P.
07. 06. 2013 08.08
8

Bodoči mamici Jessici Simpson so začeli očitati, da naj bi se med nosečnostjo že preveč zredila, čemur pa nekateri strogo oporekajo. Medtem ko so eni prepričani, da je pridobila že skoraj 20 kilogramov, drugi namreč zagovarjajo stališče, da je taka sprememba popolnoma običajna.

Jessica Simpson, uveljavljena pevka, igralka in modna oblikovalka, je javnosti ob začetku druge nosečnosti zaupala, da so jo težave, ki jih je imela z odvečnimi kilogrami, končno izučile. Ker so se rumene strani (v času prve nosečnosti) neprestano obregale ob njeno težo, saj naj bi se zredila za več kot 30 kilogramov (za primerjavo: strokovnjaki nosečnicam priporočajo, da se zredijo do največ 12 kilogramov), se je namreč odločila, da se bo zdaj svojega načina življenja lotila z nekoliko več discipline in bolj premišljeno. Kar pa ji naj ne bi ravno najbolje uspevalo, poroča spletni medij Examiner.

Izrazili so celo skrb, da bi zvezdnica utegnila znova izgubiti bitko z odvečnimi kilogrami. ''Po prvem porodu je sicer priznala, da se je malce preveč zapustila in razpustila, kar pa naj bi tokrat spremenila. A učinka do zdaj še nismo opazili. Njena teža znova neustavljivo narašča ter že presega meje normalnega. Kljub temu da je noseča, je 20 kilogramov, za toliko naj bi se ponovno zredila, vseeno malce preveč.'' 32-letnica teh številk sicer ni nikoli potrdila, zato še vedno ostaja pri namigovanjih, ki pa temeljijo na njenih zadnjih fotografijah. Paparaci so jo na primer v soboto ujeli med sprehodom po Kaliforniji, med katerim pa se številnim še zdaleč ni zdela predebela. ''Očitno kritiki res pozabljajo, da je visoko noseča ter da njeno telo doživlja spremembe, na katere pa sama nima bistvenega vpliva,'' ji je tako na spletni strani upravičeno v bran stopila neznana oboževalka.

Simpsonova ob tako rekoč nesmiselnih očitkih modro molči, je pa pred nekaj meseci že razkrila načrt, kako se bo programa (pre)oblikovanja svojega telesa po porodu lotila tokrat. ''Tokrat bo vse drugače, predvsem kar se tiče prehrane,'' je povedala za britanski tabloid Daily Mail. ''Seveda ne gre, da si ne bi kdaj privoščila česa takšnega, kot je ocvrti piščanec, a se zdaj znam pravočasno ustaviti. Privoščim si na primer samo en čokoladni bonbonček in ne kar cele vrečke.'' Zaveda pa se tudi prednosti za nosečnost prilagojene telovadbe. ''To nosečnost sem res aktivna, saj telovadim tudi do trikrat na teden, odvisno od počutja. Večino teže bom tako ali tako izgubila s porodom, tako da je to le še pika na i, da mi potem ne bo pretežko.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602