Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, kaj je storila s svojim obrazom?!

S.P.
02. 10. 2012 09.58
2

Lauren Goodger, ki se še kako rada našobi pred svetovnimi fotoaparati, to očitno vendarle ni zadostovalo. Nedavno je namreč močno povečala volumen svojih ustnic in mnogi se že bojijo, da se bo kmalu spremenila v pravo spako.

Slavne hollywoodske lepotice, kot sta Angelina Jolie in Scarlett Johansson, se lahko pohvalijo s prečudovitimi polnimi in zapeljivimi ustnicami, ki pa niso vsem naravno dane. To naj bi do nedavnega motilo tudi zvezdo priljubljene resničnostne serije TOWIE Lauren Goodger, ki s svojo sicer že naravno polno obliko ustnic nikoli ni bila pretirano zadovoljna.

Zvezdnica, ki se še kako rada našobi pred vsemi fotoaparati, je zato stvari vzela v svoje roke. Nedavno so jo namreč opazili v lepotilnem salonu "Tracie Giles" v Londonu, kjer je občutno povečala volumen svojih ustnic. Da pa te zagotovo ne bi bile prezrte, je na celotno površino le-teh vtetovirala še barvo svoje najljubše šminke. Lauren trdi, da je bila to ena izmed najboljših odločitev v življenju, saj bo lahko tudi brez lepotičenja videti kar se da popolna čisto vsak dan. Nad rezultati posega, za katerega je odštela blizu 1000 evrov, naj bi bila izjemno navdušena, v širši javnosti pa je že tarča posmeha.

Ženske, ki se pogosto odločajo za kirurške popravke svojega telesa, pogosto zaidejo predaleč in mnogi se sprašujejo, kje se bo ustavila znana 25-letnica. Nedavno si je namreč že privoščila lepotno operacijo nosu, ki naj po njenem mnenju ne bi bil dovolj raven, nekaj tisočakov pa je zapravila tudi že za vse možne postopke, ki bi ji lahko pomagali pri izgubi odvečne telesne teže.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587